Bemutatjuk új tagjainkat – BNPL-szolgáltató és biogyógyszer vállalat

2023.08.31

Az elmúlt hónapokban tovább bővült az IVSZ tagsága, akiket a szokásos módon, fő tevékenységeikre és céljaikra fókuszálva mutatunk be. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy minél többen megismerjék a hazai digitalizálódó, vagy akár már digitalizált cégek szakmai munkáját, törekvéseit. Az új belépők által képviselt tudás, az ott dolgozó szakemberek tapasztalata olyan értékkel bír az IVSZ, annak tagvállalatai, sőt, az egész piac életében is, amit így minden szereplőnek érdemes megismerni.  

 

IzzyPay 

Az IzzyPay az első BNPL (Buy Now Pay Later – Vásárolj most, fizess később) szolgáltatás Magyarországon. Segítségükkel okosan vásárolhatsz: vásárold meg amit szeretnél, próbáld ki otthon stressz és a pénzed befagyasztása nélkül, majd ezt követően a fizetésre 14 napod van – extra költségek nélkül. Nincs bankkártya és rejtett költség a szolgáltatásban. Amennyiben webshopod van, úgy az IzzyPay segítségével eladásaid számát növelheted, ha elérhetővé teszed a BNPL fizetést, valamint a kosárelhagyások száma 20-40%-kal csökkenhet. Kosarad átlagértéket is növelheted, ha a vásárlóid utólag fizetnek.  

Az IzzyPay IVSZ-hez való csatlakozásával szeretné segíteni tagjainkat a BNPL szolgáltatás mielőbbi bevezetésében, valamint részt venni a digitális gazdaság előre lendítésében. A cég vezetői a későbbiekben szívesen vesznek részt az IVSZ rendezvényein előadóként, ezzel is segítve tagjainkat e területben rejlő lehetőségek megismerésében.

Weboldal

AstraZeneca 

Az AstraZeneca egy globális, tudományos alapú biogyógyszer vállalat. Az innovatív tudományos eredményekre építve, a vállalkozó szellemet támogató vállalati kultúrájukkal olyan az életkilátásokat és életminőséget megváltoztató gyógyszerek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt, melyek a betegeknek és a társadalomnak egyaránt értéket jelentenek. Olyan megoldások ezek, amelyekkel megelőzhető, kezelhető, vagy akár meg is gyógyítható a világ egészségügyi problémáinak egy része, beleértve az onkológai betegségeket, a diabéteszt, a szívet, a veséket és a légzőszerveket érintő betegségeket is. Azon dolgoznak, hogy terápiáik elérhetőek legyenek azoknak a betegeknek, akiknek szükségük van rájuk, és oly módon, hogy az szélesebb körben a társadalomnak és egész bolygónak is hasznára legyen.  

Szövetségünkhöz a nemzetközi kapcsolatok további építése, a szövetség erejében rejlő lehetőségek kiaknázása, a versenyképességük növelése érdekében csatlakoztak. Fő céljuk a falak lebontása az informatikai és nem informatikai vállalkozások között.  

Weboldal