Közeleg az idei IVSZ Közgyűlés (2015. május 20.), melyen az IVSZ tagjai a szokásos közgyűlési teendőkön túl elnökségi tagokat választanak majd.

Jelöltek:

MULTINACIONÁLIS VÁLLALKOZÁSOK TAGOZATA: Bánhegyi Zsófia

NAGYVÁLLALKOZÁSOK TAGOZATA: Nagyvállalati tagozatvezető_Ambrus Zsolt

KIS ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TAGOZATA: KKV Tagozatvezeto_Vicze Gabor

MIKRO és STARTUP VÁLLALKOZÁSOK TAGOZATA: Jelololap_Both Vilmos

ÁLTALÁNOS ELNÖKSÉGI TAG: Gacsal József (Elektronikai tagozat megszűnése)

DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓÉRT felelős elnökségi tag: Jakab Roland

ÁLTALÁNOS ELNÖKSÉGI TAGOK:

ETIKAI ÉS FEGYELMI BIZOTTSÁG:

SZÁMVIZSGÁLÓ BIZOTTSÁG

A pozíciókkal kapcsolatos további információ: 

A tagozatvezető elnökségi tagok megbízatása 2 évre, az általánosi elnökségi tagok mandátuma 2 évre, Számvizsgáló és Ellenőrző Bizottságok tagok mandátuma 3 évre és az Etikai és Fegyelmi Bizottsági tagok mandátuma 3 évre szól.

 

A pozíciókra jelölt lehet bármely nagykorú cselekvőképes magyar vagy külföldi állampolgár, aki valamely rendezett tagdíjú IVSZ tagvállalat képviselője, vagy meghatalmazottja.

A Jelölő Bizottság (tagjai: Vámos Ábel – Ericsson Magyarország Kommunikációs Rendszerek Kft., Lerch Attila – EuroAtlantic, Orbán Előd – Enterprise Communications Mo. Kft.) várják az IVSZ tagvállalatok jelöléseit az általatok preferált személyekre, valamint ellenőrzik a beérkezett pályázatokat!  A javaslatokat az oldalról letölthető jelölőlapok kitöltése után a jeloles@ivsz.hu  e-mail címre várjuk. A jelölt személyeket a Jelölőbizottság megkeresi, és megkérdezi, hogy vállalják-e a jelölést. Amennyiben a jelöltek vállalják a jelölést, akkor a pályázati lap leadásával indulhatnak a jelölésen.  A pályázati lapok a honlapunkról szintén letölthetőek.

A pozíciók esetében a jelölőlapok és a pályázati anyagok beküldési határideje eltér!

Az eltérés oka, hogy a tagozatok on-line szavazással választják majd meg vezetőjüket.

Tájékoztatjuk a tisztelt Tagot, hogy amennyiben a Közgyűlés határozatképtelen, a megismételt Közgyűlésre a hatályos Alapszabály VII. fejezet 10. § (1) bekezdése alapján az eredeti Közgyűlésre meghirdetett azonos napirenddel azonos napon az eredeti időponthoz képest félórával későbbi időpontban kerül sor. A megismételt Közgyűlés a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes.

Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt Tagot, hogy az Alapszabály VII. fejezet 10. § (1) bekezdése szerint a Közgyűlésen szavazati joggal az a Tag rendelkezik, aki a Tagdíjszabályzatban foglaltak szerinti tagdíjfizetési kötelezettségének eleget tett.

Az idei évben az Alapszabályt ismét módosítani szükséges, az Elnökség által elfogadott tervezetet az alábbi linken lehet letölteni:

Letölthető PDF verzió: IVSZ Alapszabály tervezet 2015 közgyűlés

 

Letölthető PDF: IVSZ Közgyűlés 2015 Napirend

Parkolni a szomszédos Mercure szálloda mögött található WIPARK mélygarázsban lehet (440 Ft/óra, megközelíthető a Koronaőr utca felől).

Ha kérdése adódna, keresse az Irodát az alábbi elérhetőségek egyikén – iroda@ivsz.hu, + 36-1/266-6346

Köszönettel vettük regisztrációját a IVSZ 2015-ös Közgyűlésére

Tájékoztatjuk a tisztelt Tagot, hogy az Alapszabály VII. fejezet 10. § (1) bekezdése szerint a Közgyűlésen szavazati joggal az a Tag rendelkezik, aki a Tagdíjszabályzatban foglaltak szerinti tagdíjfizetési kötelezettségének eleget tett.