Hírek

Szűrés

Kulcsszó

Találat: 10 hír (összesen 798 hír)

140 diáknak tartott informatikaórát az R&R Software Zrt.

2014.11.14

A hazai szoftverház munkatársai a Bláthy Ottó Titusz Informatikai SZKI tízedik évfolyamának beszéltek az informatikában rejlő karrierlehetőségekről

Ericsson Városindex jelentés – Az info-kommunikációs érettség átütő hatásai

2014.11.12

Az Ericsson megjelentette legfrissebb „Hálózatba kapcsolt társadalom – városindex” jelentését.

Üzleti növekedés és innováció: informatikai igazgatók új szerepben

2014.11.10

Az Oracle és az Intel megbízásából készített tanulmányt az IDC, amelynek tanulságai szerint az informatikai vezetők sikeresen léphetnek cég stratégiai, bevételt generáló tagjaivá.

Árvai Péter az év európai internetes vállalkozója

2014.11.07

Az Európai Bizottság a dublini Web Summit rendezvényenjelentette be, hogy a Prezi alapító vezérigazgatójának, Árvai Péternek ítélte az Europioneers 2014-es Év Internetes Vállalkozója (Web Entrepreneur of the Year) díját.

Ismét indul az Appra magyar! alkalmazásfejlesztő verseny – Watify sikeres applikációt fejlesztek?

2014.11.06

Az eNET legfrissebb kutatása szerint már 60%-os az okostelefon penetráció.
A tavalyi siker után idén is lesz Appra magyar!, az IVSZ alkalmazásfejlesztő versenye. A Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) védnökségével rendezett verseny célja a legkiválóbb magyar alkalmazásfejlesztői teljesítmények elismerése és a tudatos mobileszköz-használat terjesztése. A kezdeményezés támogatói a Microsoft, a Quaestor és az eNET.

Internet a TV-n a leszakadó rétegekért- fókuszban az eBefogadás

2014.10.31

„Bridging the digital divide by digital terrestrial television networks” címmel tart konferenciát az IVSZ november 13-án a Larus étteremben. Keynote speaker Dunja Mijatovic, az OSCE médiaszabadságért felelős képviselője.
A TV-WEB szolgáltatás minden érintett szerep-lőjének bevonásával a résztvevők a problémákról, a kihívásokról és a lehetséges megoldásokról vitáznak. Az előadók a dél-kelet európai régió legfontosabb érintett szervezeteinek képviselői, a konferencia résztvevői között pedig több régióbeli szabályozó hatóság képviselője és technológiai szolgáltatók képviselői is megtalálhatók.

Nagyobb, minőségi adatközponti piac teremtődhet.

2014.10.30

Nagyobb, minőségi adatközponti piac teremtődhet – Az IVSZ Adatközpont Konfigurátort mutatott be tegnapi szakmai rendezvényén.

Egységes iparági összefogás az internetadó ellen

2014.10.30

A múlt héten nyilvánosságra került internetadó tervét az IVSZ minden érintett és kapcsolódó szakmai szervezettel együtt közösen ítélte el. A múlt heti IVSZ közlemény után kedden a Telekom, Vodafone, Telenor, Digi, UPC, illetve az IVSZ, HÉT, Inforum, ISZT, SzEK.org, MKSz, MKHSz vezetői közös levelet fogalmaztak meg, aminek címzettje Varga Mihály, Lázár János, Seszták Miklós miniszterek és Rogán Antal frakcióvezető.

Boldog 45. születésnapot internet!

2014.10.30

Az internetadó fenyegető árnyékában csak kesernyés szájízzel tudunk megemlékezni az internet 45. születésnapjáról, de nincs az az adónem, ami elvenné a kedvünket az ünnepléstől. Vég nélkül lehetne sorolni azokat a vívmányokat, amelyek nem jöttek volna létre a világháló nélkül (ilyen például a kicsit nehezen elviselhető világháló kifejezés is), így mi most önkényesen 10 sorsfordító trendet emelünk ki az elmúlt 45 évből.