Mágia, kaszinó, tesztvezetés és mobil okmányiroda a MENTA konferencián 

2018.09.06

A szeptember 13-14. között sorra kerülő MENTA a színvonalas előadások mellett több kísérő és szórakoztató programmal is szeretné lelazítani, vagy felfrissíteni a konferencia résztvevőit. 

IVSZ MENTA 2018

Csütörtökön a magyar fejlesztésű Teqballt (speciális asztali foci) próbálhatjátok ki egy-egy meccs erejéig, az autók szerelmesei pedig a Volvo modelljeit (XC90 T8; XC40 T5; V60 D4) vihetik el egy-egy körre.  

Akinek bármilyen elmaradt okmányirodai teendője van, az hozza magával az iratait, mert a helyszínen lévő Mobil Kormányablakban minden olyan ügyet elintézhettek, amit eddig halogattatok, vagy egyszerűen nem volt rá időtök. 

Az esti program gerincét három látványos előadás alkotja majd. Hajnóczy Soma újgenerációs bűvész előadását a különleges hangzással bíró és vonós hangszerekkel „operáló” InFusion Trio koncertje követ, utána pedig a Firebirds csapat tűz showját nézhetitek meg. Ezalatt, illetve ezt követően kóstolhattok finom borokat, rumokat, tequilákat, megismerhetitek a Horizont KRAFT-os söreit, és méregteleníthettek a Superjuice italaival. 

Aki a szerencséjét (vagy annak hiányát) próbálgatná, az kaszinózhat, késő este pedig egy DJ által igazgatott buliba vagytok hivatalosak. 

Gyere te is, ezért (is) lesz jó az idei MENTA! Regisztrálj most!