Indul a DIGITAL/K, az IVSZ meetup sorozata

2018.02.22

Március 8-án kezdetét veszi az IVSZ exkluzív, tagoknak szóló meetup sorozata, a DIGITAL/K, hogy fórumot teremtsen az egész tagságot érintő változások, lehetőségek és trendek megvitatására. 

DIGITAL/K

A kötetlen beszélgetések tematikája elsősorban az aktualitásokat követi, meghívott vendégekkel és előadókkal hozzuk közelebb a téma kulcsszereplőit a tagsághoz. Fontos, hogy a DIGITAL/K első március 8-i alkalma nem csak tagok számára nyitott, minden érdeklődőt várunk, a későbbi alkalmakon azonban kizárólag az IVSZ tagjai vehetnek részt.

2018 első félévére tervezett témák felölelik a német, USA, kanadai és brit piacon végbemenő változásokat, a social media által megváltozott tartalommarketing és célcsoport elérési eszközöket, a digital generation munkaerőpiaci megjelenését, és a megújult CEBiT-ben rejlő lehetőségeket.

Március 8-án a CEBiT -et és a német piaci sajátosságokat érintő kérdésekkel foglalkozunk, meghívott vendégeink a Deutsche Messe magyarországi képviselője, skype csatlakozik Wersényi György, kereskedelmi és gazdasági attasé a berlini magyar nagykövetségről.

Regisztrálj most!