DIGITAL/K: CeBIT és német piaci sajátosságok (S01E01)

2018.03.08 -

Élesztőház Vino/Piano borbár, 1094, Tűzoltó utca 22.

Márciusban kezdetét veszi az IVSZ tagoknak szóló meetup sorozata, a DIGITAL/K, hogy fórumot teremtsen az egész tagságot érintő változások, lehetőségek és trendek megvitatására. 

A kötetlen beszélgetések tematikája elsősorban az aktualitásokat követi, meghívott vendégekkel és előadókkal hozzuk közelebb a téma kulcsszereplőit a tagsághoz.

Helyszíne: Élesztőház Vino/Piano borbár, 1094, Tűzoltó utca 22. (Térkép)

Időpontja: 2018. március 8. 18.00 – 20.00

Első meetupunkon, március 8-án a CeBIT-tel és a német piaci sajátosságokat érintő kérdésekkel foglalkozunk. Meghívott vendégeink között szerepel a Deutsche Messe magyarországi képviselője, és Skype-on csatlakozik Wersényi György, kereskedelmi és gazdasági attasé a berlini magyar nagykövetségről.

A 2018 első félévére tervezett témák felölelik a német, USA, kanadai és brit piacon végbemenő változásokat, a social media által megváltozott célcsoport elérési eszközöket, a digital generation munkaerőpiaci megjelenését, és a megújult CeBIT-ben rejlő lehetőségeket.

Első meetupunkra IVSZ tagok és külső érdeklődők is regisztrálhatnak, a későbbi DIGITAL/K alkalmakon kizárólag az IVSZ tagjai vehetnek részt.