Gyurós Tibor-díj 2019 

Szeptember 18-án a 26. MENTA Konferencián immár 21. alkalommal adja át az IVSZ a Gyurós Tibor emlékére létrehozott év menedzsere díjat. A legkiválóbb egyéni vezetői teljesítményt honoráló elismerés mellett három másik kategóriában is díjazzuk a legnagyszerűbb IKT teljesítményeket: az év innovációja/IKT ötlete, 2019 digitalizációs projektje, és a digitális oktatás nagykövete díjak is a MENTÁN kerülnek átadásra. A jelölési időszak május 23-án kezdődik.

Gyurós Tibor-díj 2019

Ki jelölhet? Ki jelölhető?

A díjakra bárki jelölhet, és jelölhető.

Az év menedzsere, illetve a digitális oktatás nagykövete díjakra olyan szakemberek jelölését várjuk, akik az elmúlt egy év során meghatározó munkát végeztek az iparágban. Ezekben a kategóriákban önjelölésre is van lehetőség. A további két díjra a legnagyszerűbb, példaértékű innovációk és projektek megjelölésével várjuk a javaslatokat. Valamennyi kategóriában van lehetőség önjelölésre is.

JELÖLÉS

A jelölési és elbírálási folyamat főbb lépései: 

 

A jelöltek pályázati anyagainak leadása:

2019. augusztus 10. 12:00

A zsűri kiértékeli a pályázatokat és meghozza döntését a győztesekről:

2019. augusztusa

A Gyurós Tibor-díjak ünnepélyes átadása a 26. MENTA Konferencián, a Sárvári Spirit Hotelben

2019. szeptember 18.

 

4 kategóriában díjazzuk a leginkább érdemesnek talált pályázókat: 

 

Gyurós Tibor-díj: Az év menedzsere

A díjat Gyurós Tibor emlékének adózva már több, mint 20 éve ítéli oda az IVSZ olyan, az IKT iparágon belül tevékenykedő vezető beosztású menedzser számára, aki az éves munkája során kiemelten hozzájárult vállalata sikerességéhez, és tevékenységével elősegítette a hazai infokommunikációs iparág és a digitalizációs társadalom fejlődését.

 

Az év digitalizációs projektje

Az IVSZ az IKT iparág területén megmérettetésre hívja a kiemelkedőnek tartott projekteket minden évben. A díjjal az IVSZ azokat a már sikeresen lezajlott projekteket kívánja kitüntetni, amelyek megfelelnek a szakmaiság és a minőség követelményeinek, valamint megvalósításuk során valós értéket teremtenek az ügyfelek számára. Fontos szempontként kell figyelembe venni, hogy csak már sikeresen lezárult projekt részesülhet díjazásban. Évente több – maximum 3- projekt is részesülhet elismerésben a zsűri döntésének megfelelően.

 

Az év innovációja/IKT ötlete

A cél elsősorban az induló vállalkozások díjazása, ezzel az elismeréssel kívánjuk segíteni a vállalatok piacra jutási esélyeit, lehetőséget teremtve ötleteik, innovációjuk bemutatására, egyben díjazására.

 

A digitális oktatás nagykövete

A 2015 óta meghirdetett kategóriával az IVSZ szeretné elismerni azon személyek munkáját, akik felismerték és a lehetőségeikhez képest tanítják vagy népszerűsítik a digitális oktatás ügyét.

 

Az év menedzsere elismerést a tavalyi évben Csillag Péter, a Starschema ügyvezetője, a digitális oktatás nagykövete díjat pedig Dr. Cser-Palkovics András kapta. A 2018-as év innovációjának a Turbine AI-t ítélte a zsűri, míg az év projektjének kategóriájában a Waberer’s International mesterséges intelligencia projektje nyert.

A korábbi évek díjazottjaival készült kisfilmek ide kattintva tekinthetőek meg.

Jelölésre a jelölt szakember, vagy projekt/innováció alapadatainak megadásával van lehetőség.

JELÖLÉS