Üzleti kilátások – 2020

2020.11.05 09:30 - 16:00

Országos élő videókonferencia (7 napig visszanézhető!)

COVID-vesztes vagy a-nyertes ágazatba tartozol? Mire készülj fel? Naponta átírod az üzleti modelledet? Kormányzati segítség kellene? Ha gyorsan követed a piaci változásokat, nyersz a vírus ellen!

Üzleti kilátások – 2020

A gazdaság ősszel nem úgy indult be, ahogyan szerettük volna. A vírus tombol. A tavaszi gazdaságmentő intézkedések kegyelmi időszaka viszont lezárult. Elmúlt a haladékok, ellenőrzési lazítások ideje. Újra teljes fordulatszámon működnek az államigazgatósági szervek, bíróságok. Nincs már általánosan igénybe vehető új bérmentési támogatás, sem adóelengedés. A beruházásokat, fejlesztéseket és új munkahelyteremtést támogató olcsó hitelekből viszont bőséges választási lehetősége van a tőkeerős, hitelképes cégeknek. Komplett ágazatok dőlnek be a szemünk láttára. A fizetésképtelenség erősödése kézzel fogható. A kkv-k többségét ma nem a növekedés foglalkoztatja, hanem a pénzügyi túlélés.

Mi vár a cégedre? Milyen kilátások vannak a piacaidon? Hová tart a nemzetközi és a hazai gazdaság? Mely ágazatoknak, tevékenységeknek áll a zászló a következő hónapokban, s melyeknek semmi sem jut? Melyik közé tartozol? Vegyél részt a videókonferencián, és tekintsd át az ágazati, tevékenységi trendekből, a kormányzati intézkedésekből kiindulva a konkrét üzleti kilátásokat és az előre meneküléshez használható megoldásokat, tennivalókat.

Szakértőkel, KKV döntéshozókkal fogalmazhatod meg a közös problémákat és találhatsz megoldást a nagy volumenű gazdasági nehézségekre.

További információért és a részletes programhoz látogass el az esemény weboldalára!