ICT Proposers’ Day 2017

2017.11.09 - 11.10

Hungexpo


Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10

Időpont: 2017. november 9-10.

A konferencia központjában a  HORIZON 2020 ICT programja áll. Kivételes alkalom lehet ez, hogy új kapcsolatokat építhess ki akadémikusokkal, kutatókkal, ipari részvényesekkel, kis- és középvállalatokkal, valamint kormányzati szereplőkkel Európa szerte.

A Vision4Tech egy nappal az Európai Bizottság a 2017. november 9-10-i, 3000 fős kutatási és innovációs fókuszú ICT Proposer’s Day elnevezésű rendezvénye előtt, azzal összekapcsolva, kerül megrendezésre. Ennek keretében a technológiai iparág vezető képviselőit, vállalatait, innovátorait, akadémikusait várjuk egész Európából, illetve a rendezvénysorozat nagyszerű lehetőséget biztosít a V4 országok számára a közös digitális vízió megvitatására.

Magyarország, mint fogadó ország, a konferencián egy Magyar Falu építésére kapott lehetőséget és felkérést az Európai Bizottságtól, melyet szintén az iparági szakmai szervezetekkel együttműködésben fog megvalósítani.

A Magyar Falu fantázianeve Innovation HU(b). Célja, hogy az ICT Proposers’ Day 2017 konferencián bemutassa a hazai kutatói közösség, az akadémiai és üzleti szektor, valamint a feltörekvő startupok IKT innovációit. Helyi kutatóközpontok, egyetemek, tech cégek, KKV-k és startupok mutathatják be majd ingyenesen a fejlesztéseiket.

Regisztrálni itt tudsz, bővebb információkért pedig látogass el az esemény oldalára!