Az IVSZ tagvállalatai

Szűrés

Méret szerint

Tagozat szerint

Kulcsszó
ELTE-Soft Kutatás-fejlesztő Nonprofit Kft.
Weboldal

A(z) ELTE-Soft Kutatás-fejlesztő Nonprofit Kft. 2009.06.24 óta az IVSZ tagja.

A társaság stratégiai területe az informatikai, műszaki fejlesztés, nagy innováció tartalmú feladatok elvégzése, amelyek a műszaki fejlesztéstől a szoftver termékfejlesztésig terjednek. A társaság stratégiai területe az informatikai, műszaki fejlesztés, nagy innováció tartalmú feladatok elvégzése, amelyek a műszaki fejlesztéstől a szoftver termékfejlesztésig terjednek. Az ELTE-Soft szakmai előzménye az ELTE Informatikai Kooperációs Kutatási és Oktatási Központ (IKKK) és a GVOP-3.2.2.-2004-07-0005/3.0 pályázat végrehajtása során keletkezett tudományos és műszaki eredmények. Tevékenység: informatikai kutatás-fejlesztés (közhasznú), számítógépes programozás, információ-technológiai szaktanácsadás, egyéb szakmai, műszaki, tudományos tevékenység; kutatás, műszaki fejlesztés általában az informatikai ipar, valamint speciálisan a geofizika és a földtudományok térinformatikai kapcsolatainak területén; adatbázis-építés; alkalmazásfejlesztés például az olajiparban, bányászatban (Közel-Kelet, Észak Afrika); államigazgatással, minisztériumokkal, állami feladatokat megoldó szolgáltató intézményekkel szoros szakmai kapcsolat kiépítése, korábbi együttműködések továbbfejlesztése, pl. földügyi informatika, államigazgatási célú távérzékelés, agrárcélú képfeldolgozás, hiperspektrális távérzékelés, humán erőforrás-fejlesztés területén statisztikai rendszerek, adatszolgáltató rendszerek fejlesztése adatbányászati, idősorelemző módszerekre építve, magyar és európai kontextusban; előre gyártott komponensekből szoftverek fejlesztése a globális piac számára multinacionális cégek termékeinek felhasználásával (pl. Elektronikus Közigazgatási Operatív Program – EKOP és AROP); multi-ágens alapú szimulációs eszközök és alkalmazások fejlesztése; programtranszformációs technológiák és alkalmazások fejlesztése; távközlési felügyeleti rendszerek fejlesztése; térinformatikai fejlesztés, digitális képelemzési módszerek a térinformatikában (automatikus raszter-vektor konverzióra képes „Intelligens Raszterkép Interpretáló Rendszer” vagy „Intelligent Rasterimage Interpretation System” – IRIS); geológiai adatbázis (Oracle SQL, Spatial modul, Unix), adatkarbantartó, regisztráló és osztályozó rendszere, valamint térképi megjelenítést is biztosító lekérdező rendszer (Intergaph GeoMedia); szoftverminőség-biztosítás, és annak a Nyílt Dokumentum Formátum (ODF) ISO szabvány alkalmazásaira való eszköz és szolgáltatás csomag (pl. ODF szabványú dokumentumok mobil környezetben való továbbszerkesztése és a teljes dokumentumba való visszaillesztése); az informatikai képzés (nappali, posztgraduális és felnőtt képzés) támogatása, új ismeretek hozzáférhetővé tételét biztosító tudományos-információs háttér fenntartása és fejlesztése; pályázati területeken (KMOP, Jedlik, FP7 stb.) kutatás-fejlesztési együttműködés hazai és külföldi kormányzati és ipari partnerekkel.

EPAM Systems Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

A(z) EPAM Systems Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság 2015.07.10 óta az IVSZ tagja.

Informatikai vállalkozások Tagozata

EPIC InnoLabs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

A(z) EPIC InnoLabs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2019.02.13 óta az IVSZ tagja.

Ipari digitalizációs kutatás, fejlesztés és tanácsadás a gyártás és a termelés területén.

Ericsson Magyarország Kommunikációs Rendszerek Kft
Weboldal

A(z) Ericsson Magyarország Kommunikációs Rendszerek Kft 2004.12.06 óta az IVSZ tagja.

Az Ericsson a világ vezető megoldásszállítója a kommunikációs technológiák és szolgáltatások piacán. A hálózatba kapcsolt társadalom kialakulását olyan hatékony, valós idejű technológiákkal támogatjuk, melyek segítenek, hogy szabadabban tanuljunk, dolgozzunk és éljük életünket a világ minden fenntartható társadalmában. Vállalatunk infokommunikációs technológiákat, szoftvereket és komplett infrastruktúrákat kínál a távközlési hálózatüzemeltetők és más iparágak szereplői számára. Napjainkban a világ mobilforgalmának több mint 40 százalékát Ericsson hálózatokon keresztül bonyolítják, ügyfeleink több mint 2 milliárd előfizetőt szolgálnak ki infrastruktúránk segítségével. Vállalatunk 180 országban van jelen, és több mint 100 ezer alkalmazottat foglalkoztat. Az 1876-ban alapított Ericsson székhelye a svédországi Stockholmban van. A vállalat bevétele 2011-ben 226,9 milliárd svéd korona (35,0 milliárd dollár) volt. Az Ericsson részvényeit a stockholmi NASDAQ OMX és a new york-i NASDAQ értéktőzsdéken jegyzik.

Ernst & Young Tanácsadó Kft.
Weboldal

A(z) Ernst & Young Tanácsadó Kft. 2010.08.05 óta az IVSZ tagja.

Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői és egyéb üzleti tanácsadási tevékenység

ERP Consulting Zrt.
Weboldal

A(z) ERP Consulting Zrt. 2010.02.09 óta az IVSZ tagja.

Az ERP Consulting a hazai tanácsadási piac meghatározó, dinamikusan fejlődő szereplője. az informatikai tanácsadás széles spektrumában vagyunk képesek ügyfeleink segítségére lenni, legyen szó akár bármely piaci szegmens vállalatáról vagy az államigazgatási területeken működő szervezetekről és intézményekről; SAP IS-U, SAP BW, SAP Audit, SAP üzleti tanácsadás. SZOLGÁLTATÁSOK: SAP bevezetés, funkcióbővítés SAP verzióváltás SAP audit SAP reorganizáció Bázis tanácsadás Stratégiai tanácsadás Folyamat racionalizálás CRM képességek fejlesztése Szervezeti működés hatékonyságának javítása

eSpirit Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.
Weboldal

A(z) eSpirit Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft. 2003.10.06 óta az IVSZ tagja.

Az eSpirit Kft. elsősorban nagyvállalati szoftveres megoldásokat kínál ügyfelei számára.

EuroCable Magyarország Kft.
Weboldal

A(z) EuroCable Magyarország Kft. 2015.07.10 óta az IVSZ tagja.

Telekommunikációs vállalkozások Tagozata (fő tevékenység: távközlés) Távközlés Magyarország területén saját tulajdonú kábeltelevíziós hálózatokkal rendelkezünk és azon keresztül nyújtunk kábeltelevízió (analóg és digitális), internet, valamint VoIP telefonszolgáltatásokat. Az elmúlt évben az OTT (Over the top) platformon indultunk el az ITT/OTT TV szolgáltatásunkkal.

evosoft Hungary Számítástechnikai Kft.
Weboldal

A(z) evosoft Hungary Számítástechnikai Kft. 2016.01.10 óta az IVSZ tagja.

Feedbackd International Kft.
Weboldal

A(z) Feedbackd International Kft. 2021.08.30 óta az IVSZ tagja.

7320. Market research and public opinion polling

filter:max Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Weboldal

A(z) filter:max Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003.05.05 óta az IVSZ tagja.

A 2003-ban alapított IT-biztonsági cég a bizalmas adatok, a know-how és az IT erőforrások védelmének specialistája. A tartalomszűrés és végponti biztonság úttörőjeként a filter:max specializált biztonsági integrátor. A filter:max a hazai tartalomszűrő és végpont-biztonsági piac vezetője. Megoldásaink: Webtartalom- és URL-szűrés Email tartalom- és SPAM-szűrés Menedzselt SPAM- és vírusszűrés Védelem adatszivárgás ellen (DLP Notebookok és PC-k titkosítása Okostelefonok és PDA-k titkosítása Port menedzsment és pendrive titkosítás Network Access Control (NAC)Biztonságosan menedzselhető Wi-Fi hálózatok Log-menedzsment Szerver- és hálózatmonitorozás Email-archiválás

Finshape Hungary Kft.
Weboldal

A(z) Finshape Hungary Kft. 2015.09.14 óta az IVSZ tagja.

Fluenta Europe Kft.
Weboldal

A(z) Fluenta Europe Kft. 2017.08.02 óta az IVSZ tagja.

FlyIT Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

A(z) FlyIT Korlátolt Felelősségű Társaság 2022.06.20 óta az IVSZ tagja.

Egy olyan, új felfogással működő szoftverfejlesztő és tanácsadó cég a FlyIT Kft, ahol megfizethető és gyors megoldásokat készítünk partnereink részére. Le akarunk számolni azzal a dogmával, hogy egy modern digitális megoldás elkészítése drága és lassú. Ezzel a szemléletmóddal szeretnénk a hazai kkv-k helyzetén segíteni, és digitalizálni a folyamataikat. Teljes vállalati digitalizáció, PowerPlatform (PowerApps, PowerAutomate) célmegoldások által. Saját moduláris FlyIT ERP rendszerünk könnyen testre szabható és vállalati igényekre szabjuk.

Focus Solutions Kft.
Weboldal

A(z) Focus Solutions Kft. 2023.07.27 óta az IVSZ tagja.