Az IVSZ tagvállalatai

Szűrés

Méret szerint

Tagozat szerint

Kulcsszó
INNOA Services Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

A(z) INNOA Services Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 2009.06.24 óta az IVSZ tagja.

Számviteli tanácsadás, K+F projekt elszámolás tervezéséhez tanácsadás Informatikai adókedvezmények eleklemzásához tanácsadás Tartalom szolgáltatás számvitel, adó és cég ügyek témában.

Innogrant Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
Weboldal

A(z) Innogrant Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2014.07.29 óta az IVSZ tagja.

Az Innogrant Consulting fő fókusza 2006 óta az innovációban érdekelt partnerek részére történő stratégiai tanácsadás és fejlesztés-támogatás. Jelenleg 10 fős szakértői csapattal nyújtunk professzionális szolgáltatásokat partnereinknek. Küldetésünk, hogy aktívan hozzájáruljunk a hazai kutatás-fejlesztés és innováció erősödéséhez, partnerségi alapon aktív hídképző szerepet töltsünk be az innovációban érdekelt szervezetek között, és professzionális módon járuljunk hozzá partnereink jelentős hozzáadott értékű, innovatív fejlesztési ötleteinek megvalósulásához. Tevékenység: 1. Vezetői tanácsadás Magába foglalja a stratégia alkotás támogatását, projekt-portfólió építést és menedzselést, illetve az üzleti tanácsadást. Speciálisan egyetemi vezető kutatók és kutató-vállalkozók számára kifejlesztett szolgáltatásunk az InnoCoaching. 2. Projekt-ciklus menedzsment A projektek megvalósítását segítő mentorálással és a pályázati elszámolás-menedzsment tanácsadással támaszt tudunk nyújtani az előkészítési fázistól a projektek zárásáig és az új fejlesztések definiálásáig. 3. Innováció-menedzsment A tudásvállalkozásoknak nyújtott tanácsadással mind a technológia értékelés, mind pedig azok eredményeképp megvalósuló fejlesztések piacra jutásában tudjuk partnereinket támogatni (freedom-to-operate elemzés, szellemi alkotások védelme). 4. Tőkeközvetítés Segítségünkkel kockázati tőke vagy akár üzleti angyal típusú befektetők is elérhetővé válnak partnereink számára. A tőkeközvetítés keretében a befektetői találkozók szervezésében, kétoldalú kapcsolat kialakításában, bemutató anyagok összeállításában, illetve egyéb speciális feladatokban is támogatjuk partnereinket, a befektetési megállapodás elősegítése érdekében.

Innomine Group Korlátolt Felelősségű Társaság
Weboldal

A(z) Innomine Group Korlátolt Felelősségű Társaság 2010.11.28 óta az IVSZ tagja.

Innováció menedzsment, projekt menedzsment, inkubáció menedzsment, KKV fejlesztés, bszállítói és értékesítési lánc dinamizáció, EU pályázati tanácsadás, a fenti szolgáltatások on-line platformmal, adatbázissal való támogatása.

InnovITech Korlátolt Felelőségű Társaság
Weboldal

A(z) InnovITech Korlátolt Felelőségű Társaság 2015.07.31 óta az IVSZ tagja.

Informatikai vállalkozások Tagozata

Inovivo Group Zrt.
Weboldal

A(z) Inovivo Group Zrt. 2021.09.30 óta az IVSZ tagja.

7022 '08 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

Institution of Digital Technologies Zrt.
Weboldal

A(z) Institution of Digital Technologies Zrt. 2020.01.23 óta az IVSZ tagja.

Informatikai fejlesztés

INTERFACE Számítástechnikai Kft.
Weboldal

A(z) INTERFACE Számítástechnikai Kft. 2004.09.06 óta az IVSZ tagja.

Az Interface Kft. célja: a legmodernebb technológiák kidolgozásával, a magyar gazdasági élet szereplői számára elérhetővé és megfizethetővé tenni a számítástechnika vívmányait. Az INTERFACE Kft. szoftvereket fejleszt, telepít, számítógépeket és szoftver termékeket forgalmaz, és az ezekhez a tevékenységekhez kapcsolódó mérnöki tanácsadással, szolgáltatással foglalkozik. Szoftverrendszerek fejlesztése, üzemeltetése ( 1 Cikk ) Az Interface Kft. munkavállalóinak jelentős többsége szoftverfejlesztéssel, rendszertervezéssel foglalkozik, ebből is következik, hogy Cégünk szervezetében a jól képzett szakemberek alkalmazása meghatározó, hiszen az ő teljesítményük alapvető szerepet játszik az Interface Kft. és a felhasználók által igényelt minőségű szolgáltatások elérésében. Az Interface Kft. filozófiájában a legfontosabb alapérték tehát ügyfeleink megbízásainak, igényeinek lehető legmagasabb színvonalon történő teljesítése, kielégítése, melynek érdekében törekszünk: megbízóink szakmai tevékenységének és elvárásának minél pontosabb megismerésére, az igénypontok beazonosítására a fejlesztési munkák megkezdése előtt, magas színvonalú és korszerű szakmai tudás megszerzésére, megtartására, folyamatos fejlesztésére, a kitűzött feladatok legmagasabb szakmai színvonalon történő megvalósítására. A szoftverfejlesztés sikerének kulcsa ezeken a pilléreken alapszik. •Államigazgatási szoftverek ( 4 cikk ) •Banki szoftverek ( 3 cikk ) •Faktorházi szoftverek ( 6 cikk ) A Faktori programcsalád komplett megoldás, amely lehetővé teszi a belföldi és nemzetközi faktorálási tevékenység hatékony, teljes körű lekezelését. •Hardver-szoftver értékesítés, rendszerintegráció ( 1 Cikk ) Informatikai rendszerek tervezésétől a tervek megvalósításáig teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. A tökéletes kiszolgálás érdekében hosszú távú kapcsolatot építettünk ki piacvezető nemzetközi vállalatokkal. Világszínvonalú termékeikre alapozzuk rendszerintegrációs tevékenységünket. Több ízben sikerrel vettünk részt közbeszerzési tendereljárásokon. Az Interface Kft. ajánlja: az IBM Informix és DB2, valamint az Oracle adatbázis-kezelő szoftvereit, a Sun Microsystems és az IBM Corporation nagy megbízhatóságú UNIX kiszolgálóit, a DELL, az IBM és a HP Computer professzionális PC munkaállomásait és kiszolgálóit, az IBM, az Oracle és a Microsoft termékeire, alkalmazásaira épülő megoldásokat. •Információbiztonság és adatvédelem ( 1 Cikk )

INTERMAP Térinformatikai és Közigazgatás-fejlesztési Iroda Kft.
Weboldal

A(z) INTERMAP Térinformatikai és Közigazgatás-fejlesztési Iroda Kft. 1999.08.04 óta az IVSZ tagja.

Az InterMap Kft. a magyar térinformatikai és önkormányzati térinformatikai piac jelentős vállalata. Saját fejlesztésű térinformatikai termékskálánkkal és rugalmas szolgáltatásainkkal a napi gyakorlatban működő, felhasználóbarát megoldást és ez által értéket kívánunk nyújtani ügyfeleink számára. Három üzletágunk használja termékeinket a közigazgatás, az üzleti térinformatika, és a szállítmányozás területén. Az InterMap Kft termékei 3 nagy csoportba sorolhatók: Önkormányzati rendszerek Térinformatikai rendszerek Egyedi fejlesztésű rendszerek

InterPC Networking Kft.
Weboldal

A(z) InterPC Networking Kft. 1995.05.20 óta az IVSZ tagja.

Számítógépes rendszerek tervezése, kiépítése, rendszerfelügyelet, szoftverfejlesztés, Informatikai hálózat kiépítése.

Invitech ICT Services Kft.
Weboldal

A(z) Invitech ICT Services Kft. 2008.04.07 óta az IVSZ tagja.

Az Invitel Magyarország legnagyobb alternatív telekommunikációs szolgáltatójaként az infokommunikációs megoldások széles körű választékát kínálja az ország egész területén. Invitel Zrt, jogutódja 2016.06.30.-tól

IPMS Consulting Kft.
Weboldal

A(z) IPMS Consulting Kft. 2015.07.31 óta az IVSZ tagja.

Informatikai vállalkozások Tagozata

IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft.
Weboldal

A(z) IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft. 2008.05.05 óta az IVSZ tagja.

Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont 2000 májusában alakult, magas szintű informatikai képzések szolgáltatására. Célunk, hogy Magyarországon a legszélesebb körű és legmagasabb színvonalú képzések folyjanak nálunk. Az intézmény által nyújtott felnőttképzési szolgáltatások jegyzéke: Az előzetesen megszerzett tudás felmérése és figyelembevétele - A képzési szükségletek felmérése, képzési tanácsadás

Isolutions Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Weboldal

A(z) Isolutions Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2014.05.18 óta az IVSZ tagja.

Tipikusan 50-100 számítógéppel rendelkező vállalatok részére ad teljes körű informatikai támogatást (rendszergazda/MSP). Kiemelt tevékenységünk a cégvezető támogatása IT stratégiával. Komplett módszertan arra, hogy a megbízó vállalat az IT segítségével hogyan tudjon versenyelőnyhöz jutni.

IT PARTNER Számítástechnikai Szolgáltató Kft.
Weboldal

A(z) IT PARTNER Számítástechnikai Szolgáltató Kft. 2000.03.19 óta az IVSZ tagja.

SAP tanácsadás, fejlesztés

IT PRO QUALITY Zrt.
Weboldal

A(z) IT PRO QUALITY Zrt. 2013.12.03 óta az IVSZ tagja.