SkillDict Zrt.- SkillToolkit Live

Cég bemutatkozás 

A SkillDict Zrt. teljes körű képzés fejlesztéssel/támogatással és innovatív elektronikus oktatással, eLearning fejlesztéssel foglalkozik. 

A SkillToolkit Live! márkanevű tudásmenedzsment alapú adaptív eLearning módszertanunk és platformunk segítségével a hagyományos eLearninghez képest mérhetően, igazolhatóan eredményesebb és egyben költséghatékony eLearning és hibrid képzéseket fejlesztünk (jelenleg 15 nyelven) főleg nagyvállalati és egyetemi partnereinknek, de már KKV-k is alkalmazzák személyreszabott teljes körű képzési szolgáltatásainkat.  

Platformunk elérhető bérleti konstrukcióban is.  

A beépített tananyagszerkesztővel a megrendelő vállalat/szervezet oktatói is el tudják készíteni tananyagaikat NÉLKÜLÜNK IS, meg tudják szervezni és le tudják bonyolítani képzéseiket, vizsgáikat. 

Szolgáltatás bemutatása 

A SkillToolkit Live! eLearning módszertan és tudásmenedzsment alapú adaptív eLearning platform fő fókuszpontjai: 

 • Személyreszabott, adaptív, mindenki a tanulási igényeinek leginkább megfelelően tanulhat, gyakorolhat. 
 • Tevékenységközpont, nem lehet csak “átlapozni” a tananyagot tanulás nélkül, módszertanunkkal biztosított a MEGtanuláshoz szükséges folyamatos magas szintű interakció. 
 • Komplex, egységes képzési modulrendszer kialakítását is támogatja duplikáció mentesen. Nemcsak a tananyagok lehetnek adaptívak, hanem meghatározható a tananyagok közötti adaptív tanulási út is.  
 • Szerkeszthető, a piac első valós idejű tudásmenedzsment alapú beépített tananyag szerkesztőjével és a PPT-DOC varázslókkal bármikor fejleszthető, módosítható a tananyag, nélkülünk is. 
 • Mérhető, speciális módszertanunkkal „BigData” szinten mérünk/értékelünk, így személyre szabottan tudunk segíteni is. Beépített analitika és testreszabott automatikus riport készítés. 
 • Értékesíthető, a beépített Digitális Piactérrel (‘webáruház’) az elkészült eLearning tananyagok, vizsgatesztek, termékismertetők, videók, tréningek stb. és a nyomtatott tankönyvek stb. is értékesíthetők. 
 • Testreszabható, egyedülálló módon futhat önálló LMS-ként/meglévő LMS funkcionális kiegészítésére is (pl.: MOODLE, ILIAS, TOTARA, SAP, Canvas),  futhat felhőben/saját szerveren, funkcionalitása egyedi igények szerint továbbfejleszthető, összekapcsolható más vállalati IT adatkezelő, HR, CRM, ERP, VIR stb. rendszerekkel. 
 • Dokumentálható, a Felnőttképzési törvénynek megfelelő képzési dokumentáció elkészíthető és a kötelező adatlejelentés a FAR rendszerbe egy kattintással megoldható. 
 • Költséghatékony, ha egyszer elkészítettük a tananyagot, az bármikor néhány kattintással frissíthető, az elemei duplsikáció mentesen újrafelhasználhatók más tananyagokban. A tanulás, a vizsga tértől, időtől, létszámtól is független lehet. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

Minden szervezet, amely a tudás alapú működésben látja az üzleti/kompetenciafejlesztési eredményességet: 

 • mikro-, kis-, közepes-, nagyvállalat, 
 • oktatási, szakképzési intézmény/szakképző centrum, 
 • egyetem, 
 • egyéb for-profit/non-profit szervezet. 

Kedvezmény mértéke 

A felmérés, bevezetés díjmentes. 20% kedvezmény a platform árból. 10% kedvezmény a tananyagfejlesztés árból. 

Kedvezmény érvényessége 

Visszavonásig

Szolgáltatásról bővebben

SkillToolkit Live! adaptive eLearning platform – Budapest (skilldict.com)

Jelentkezés és kapcsolat

Könczöl Tamás Balázs
ktb [kukac] skilldict.com
SkillToolkit Live! adaptive eLearning platform – Budapest (skilldict.com)