SAID System Aided Innovations Kft. – Szerződési és üzleti folyamatok auditálása

Cég bemutatkozás 

Cégpartnereink több évtizedes vezetői tapasztalattal támogatják ügyfeleink digitális transzformációját. Tanácsadásunk kiterjed a Legaltech területen, többek közt szerződés automatizáció, ügyfélbarát chat bot, nagyszámú dokumentum gyors ás hatékony elemzésére szolgáló rendszerekre, és az ahhoz kapcsolódó üzleti folyamatok változás menedzsmentjére. 

Szolgáltatás bemutatása 

LegalTech tanácsadásunk auditálja a szerződéskötési üzleti folyamatokat, javaslatot tesz innovatív eszközök bevezetésére. Közreműködik a rendszerek kiválasztásában, segíti az implementációt, bonyolítja a változás menedzsmentet, képzést nyújt a felhasználóknak, ellátja a vezetőséget analitikával.  

HealthTech& AI üzletágunk támogatja start up vállalkozások piacra jutását, az ötlettől a megvalósításig. 

Edukációs tevékenységünk keretében nagyvállalati jogi és üzleti csapatainak (HR, sales, beszerzés, adminisztráció, pénzügy (számvitel) és ügyvédi irodáknak tartunk workshopokat a rendelkezésre álló és elérhető alkalmazásokról.  

Publikációink angol és magyar nyelven ismertetik az MI felhasználási és szabályozási kérdéseire adható lehetséges válaszokat.  

Tanácsadást nyújtunk az MI technológia engedélyeztetési, megfeleltetési körülményeiről, feltárjuk és javasoljuk a megfelelő pénzügyi, jogi, üzletviteli, adózási konstrukció kialakítását. 

Kinek ajánlja a szolgáltatás? 

Szerződés automatizáció: Minden olyan vállalkozás időt és pénzt takaríthat meg az automatizáció segítségével, ahol a nagy számú dokumentáció (szerződés, szabályzat, nyilatkozat) szövegezése, több szintű véleményezése és jóváhagyása, naprakészen az ügyféllel történő email és papírmentes verziókövetése elveszi a komplex feladatok megoldása elől a munkaerőt.  

Chat bot: A gyakran ismételt kérdéseket legal chat bot segítségével modern vállalatok képesek 24/7 rendelkezésre állásban megválaszolni belső és külső ügyfeleik számára.  

Dokumentum elemzés: Ahol a nagy mennyiségű dokumentáció értékelése sok emberi munkaerőt köt le, ott a ráfordított humán munkaidő töredékéért lehet gyorsan és hatékonyan erre szolgáló rendszereket telepíteni. 

Kedvezmény mértéke 

15%

Kedvezmény érvényessége 

2023.12.31-ig 

Szolgáltatásról bővebben

LegalTech / sAid

Jelentkezés és kapcsolat

Zorkóczy Miklós
said@said.hu
www.said.hu