Precognox Kft. -Szöveganalitikai eszközrendszer

Cég bemutatkozás 

Célunk, hogy a Dunántúl legjobb szoftverfejlesztő, technológiai cége legyünk, színvonalas munkahelyeket létrehozva Kaposváron. Intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, szövegbányászati (szöveganalitikai) és big data szoftvermegoldásokat fejlesztünk. 

Szoftverfejlesztő cégünk alapítói, Jóföldi Endre és Kása Károly, 2001 végén kezdtek el dolgozni az NIH (National Institutes of Health, USA) számára, a ToxSeek toxikológiai és más keresők, valamint nyelvi eszközök fejlesztésén. Megszerzett tapasztalataikra építve hozták létre 2008-ban cégünket, hogy növekvő számú nemzetközi és magyar ügyfelünket még jobban ki tudjuk szolgálni. Stabil csapatunk van, ahol alacsony a fluktuáció, amiért az ügyfeleink is nagyon hálásak, hiszen azokkal tudják a projekteket befejezni, akikkel elkezdték. 

A fejlesztői csoport mellett, külön dedikált QA csapattal is rendelkezünk a magas minőség állandó biztosítása érdekében. A stabilitáshoz továbbá a DevOps csapat is hozzájárul. 

Szolgáltatás bemutatása 

A TAS Insight Engine egy szöveganalitikai eszközrendszer. A TAS-ban összegyűjtöttük a legjobb szöveganalitikai szoftver szolgáltatásainkat. Az adatgyűjtés, a keresés, a szövegbányászat és az adatelemzés még sosem volt ilyen egyszerű, mint most a TAS-sal. 

Milyen szolgáltatásokból áll a TAS? 

  • Gyűjtsön és töltsön le strukturált és strukturálatlan adatot az internetről bármely témában a TAS Data Collector-ral 
  • Használja a lehető legkorszerűbb, folyamatosan fejlődő TAS Vállalati keresőmotort 
  • Építsen szemantikus jellegű keresőt a TAS Thesaurus Manager-rel, feltárva milyen kapcsolat van a keresésben használt szavak között 
  • Adjon hozzá automatikusan címkéket a dokumentumaihoz a TAS Tagger segítségével 
  • Tudjon meg mindent a keresési eredményeiről a TAS Search Log Analyzer-rel 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

A TAS Insight Engine szöveganalitikai eszközrendszer, amely minden olyan vállalat számára jó megoldás, amely nagy mennyiségű szöveges adattal rendelkezik. Ezen kívül vállalunk egyedi megoldások készítését, amelyekben szövegbányászati megoldások felhasználása szükséges.  

Kedvezmény mértéke 

10% 

Kedvezmény érvényessége 

Korlátlan

Szolgáltatásról bővebben

TAS – Szövegelemző rendszer – Precognox

Jelentkezés és kapcsolat

Jóföldi Endre
info [kukac] precognox.com
TAS – Szövegelemző rendszer – Precognox