Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar – AI képzés

Cég bemutatkozás 

Karunk 21. századi infrastruktúrával, folyamatosan megújuló képzési programmal, jó üzleti és kutatási kapcsolatrendszerrel biztosítja a jövő informatikusainak képzéséhez és az informatikai tárgyú kutatásokhoz szükséges ideális feltételeket. Célunk a legjobb feltételek biztosítása, a folyamatos fejlődés és megújulás. 

Szolgáltatás bemutatása 

Az Óbudai Egyetem és az oktatásban együttműködő partnerei dinamikus, gyakorlatorientált oktatási módszerekkel biztosítanak azonnal hasznosítható, naprakész tudást a résztvevők számára. A program célja, hogy megismertesse, elterjessze a mesterséges intelligencia felhasználásának lehetőségeit, az AI-rendszerek alkalmazásának legmodernebb technológiáit, melyen keresztül érvényesülhetnek a széles körű társadalmi és gazdasági előnyök. 

Kinek ajánlja a szolgáltatás? 

  • Cégeknek, melyek lépést akarnak tartani a modern, gyors ütemben változó technológiai trendekkel, szeretik a kihívásokat, szeretnének megújulni, újítani, stratégiai-üzleti céljaik között szerepel a munkaerő folyamatos továbbképzése. 
  • Vezetőknek és szakembereknek, akik el szeretnék mélyíteni ismereteiket a mesterséges intelligencia üzleti célú felhasználásával kapcsolatosan, céljuk a tudásuk gyarapítása, fejlesztése. 
  • Magánszemélyeknek, akik érdeklődnek a mesterséges intelligencia felhasználási alternatívái iránt, kíváncsiak, hogy milyen előnyökkel jár az alkalmazása, milyen megoldásokat kínál egy-egy problémára. 

Kedvezmény mértéke 

25%  

Kedvezmény érvényessége 

2023. március 13.  

Szolgáltatásról bővebben

AI Akadémia (uni-obuda.hu)

Jelentkezés és kapcsolat

Mihályi Judit
mihalyi.judit [kukac] nik.uni-obuda.hu
AI Akadémia (uni-obuda.hu)