Nitrolearning Zrt. – tananyagszerkesztő felhőalkalmazás

Cég bemutatkozás 

Tanulási élményre fókuszáló mérhetően hatékony, digitális képzéseket és rendszereket építünk olyan szervezetek számára, akik elég bátrak ahhoz, hogy kilépjenek az elavult képzési megoldások kereteiből és elég igényesek ahhoz, hogy a munkatársaik számára vonzóvá, értelmessé és élménnyé varázsolják a munkahelyi tanulást. 

Szolgáltatás bemutatása 

A Courze & Cloud egy modern tananyagszerkesztő felhőalkalmazás, amely segítséget nyújt a vállalati oktatási feladatok megoldásában. A felhőalapú rendszer biztosítja a kurzuskészítés könnyed és intuitív folyamatát, lehetőséget adva a tananyagok könnyedén és gyorsan történő aktualizálására. Az alkalmazás költséghatékony megoldást kínál a vállalatok számára, ami lehetővé teszi, hogy jól tervezett képzéseket tartson a vállalat dolgozói számára, anélkül, hogy magas kiadásokkal kellene számolni. A Courze & Cloud egy hatékony társ a vállalati oktatási feladatok megoldásában, modern e-learning tananyagokat biztosítva a résztvevőknek. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

Az alkalmazás költséghatékony, egyszerű és gyors megoldást kínál a vállalatok, oktatási intézmények és vállalkozások, non-profit vagy kormányzati szervezetek számára, hogy jól tervezett e-learning képzéseket készítsenek a munkavállalóik, ügyfeleik, beszállítóik, partnereik számára. 

Kedvezmény mértéke 

50%

Kedvezmény érvényessége 

Visszavonásig

Szolgáltatásról bővebben

Courze & Cloud rapid e-learning tananyagfejlesztő (courzencloud.com)

Jelentkezés és kapcsolat

Koltányi Gergely
koltanyi.gergely [kukac] nitrolearning.hu
Courze & Cloud rapid e-learning tananyagfejlesztő (courzencloud.com)