Neuron Solutions kft. – Mesterséges intelligencia tanácsadás és képzés

Cég bemutatkozás 

A mesterséges intelligencia többé nem fekete doboz, ahogy az sem, hogyan lehet a növekedés motorja. 

Megmutatjuk, miről szól és milyen lehetőségeket rejt magában a mesterséges intelligencia – és ezek hogyan fordíthatók le valós megoldásokra, számszerűsíthető eredményekre és hosszú távú fejlődési stratégiára. 

Nagyjából 15,7 billió oka van, miért érdemes a vállalatoknak nyitni a mesterséges intelligencia felé – dollárban ugyanis ennyivel növelheti a technológia a globális GDP-t az évtized végéig. Hogy ez valóban így lesz-e, nem csupán eszközök és szakembergárda kérdése.  

Átütő siker csak a mesterséges és az emberi intelligencia tökéletes összhangjával érhető el a vállalatok és érdekeltjeik számára. Akár okosabb döntésekben, kevesebb hibában, gyorsabb innovációban, alacsonyabb költségekben vagy nagyobb hatékonyságban mérik azt. 

Cégünk a Neuron Solutions tanácsadás, képzés és személyre szabott rendszerfejlesztés útján segíti a vállalkozásokat, hogy a mesterséges intelligenciát a fentiekben felvázolt módon sikeresen vezessék be és használják a mindennapi üzletmenetben. 

Szolgáltatás bemutatása 

  • Tanácsadás 

A mesterséges intelligencia bevezetése rengeteget előnyt – és ugyanannyi kihívást – rejt magában. Bizonyított módszerekkel, stratégiai útmutatással és személyre szabott tanácsokkal segítünk áthidalni ezeket az alkalmazási területek feltérképezésétől a megvalósíthatósági elemzésen át a szükséges készségek fejlesztéséig. 

  • Képzés 

Egyetlen szakértő vagy csapat tudása nem elég ahhoz, hogy az egész szervezet ki tudja aknázni a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket. Képzéseink között mindenki megtalálja a munkakörének és tudásszintjének megfelelő kurzust, legyen a cél a mesterséges intelligencia megismerése, fejlesztése vagy a felhasználási területek szélesítése. 

  • Fejlesztés 

Projekttervezés, adatgyűjtés, modellezés, technikai megvalósítás, értékelés, finomhangolás, monitorozás, hibaelhárítás: tanácsadóink, kutatóink és fejlesztőink sokéves tapasztalatának köszönhetően az MI-bevezetési projektek minden egyes fázisában hatékony támogatást tudunk nyújtani. Az előkészületektől egészen az optimalizálásig. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

Az MI szakmai konzultáció bármely vállalkozás számára hasznos, amely jelenleg mérlegeli az MI bevezetését vagy már megszületett a döntés a bevezetésre és annak mikéntjéhez kell támogatás vagy pedig már konkrét projektötleket kell validálni, azokat részletesen kidolgozni. 

A gyógyszerkutatástól kezdve, a gyártóiparon keresztül, az agrotech-ig és a médiáig több területen van tapasztalatunk, bármilyen iparágban mozgó vagy iparág számára beszállító vállalkozásnak tudunk segíteni az MI bevezetésében. 

Kedvezmény mértéke 

Az első tanácsadási alkalom díjmentes 

Kedvezmény érvényessége 

2023.07.30.

Szolgáltatásról bővebben

Tanácsadás – Neuron Solutions

Jelentkezés és kapcsolat

Werschitz Ottó
werschitz.otto [kukac] neuronsolutions.hu
Tanácsadás – Neuron Solutions