Mortoff Kft. – Robotizált folyamat automatizáció (RPA)

Cég bemutatkozás 

Több mint 20 éve segítjük ügyfeleinket abban, hogy magas színvonalú, innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal jelenjenek meg üzleti piacaikon. Tevékenységünk a tanácsadástól a fejlesztésen és tesztelésen keresztül a teljes projektmenedzsmentig terjed. Célunk ügyfeleink támogatása a digitális átalakulásban, melyhez közel 150 fős szakértői csapatunk biztosítja a szükséges szakmai tudást. 

Szolgáltatás bemutatása 

A robotizált folyamat automatizáció (RPA) egy olyan innovatív és mostanra kiforrott informatikai megoldás, amely szoftverrobotokkal szimulálja az emberi munkavégzést. Lehetővé teszi az ismétlődő, jelenleg kézzel végzett és jól definiálható folyamat vagy folyamatrészlet automatizálását, mely által jelentősen gyorsabban, kevesebb hibával és magasabb hatékonysággal dolgozhatunk. A technológia széles körben alkalmazható: a robotok könnyedén gyűjtenek be és dolgoznak fel nagy mennyiségű adatot vagy dokumentumot, email-eket váltanak, informatikai rendszereket kapcsolnak össze, és mindezzel növelik a vállalatok hatékonyságát, rugalmasságát és biztosítják a folyamatok biztonságos működését. 

Kinek ajánlja a szolgáltatás? 

Az RPA technológia mára számos iparágban (bank/biztosító, telco, gyártás, logisztika, stb.), illetve szinte minden üzleti területen (pénzügy/backoffice, ügyfélszolgálat, HR, IT, sales, stb.) jól hasznosítható standard megoldásokat nyújt. Bármilyen ismétlődő, jelenleg kézzel végzett, jól definiálható folyamat vagy folyamatrészlet kiváltható robotokkal, de legtöbbször a következő esetekben alkalmazzák: monoton, ismétlődő feladatok elvégzésére, munkaerőhiány kezelésére, nem integrálható rendszerek összekötésére, áthidaló informatikai megoldásként.

Kedvezmény mértéke 

10%

Kedvezmény érvényessége 

2024.12.31.

Szolgáltatásról bővebben

RPA – Robotic Process Automation | Mortoff

Jelentkezés és kapcsolat

Barta Anikó
a.barta [kukac] mortoff.hu
www.mortoff.hu