KÜRT Akadémia- Python alapok képzés

Cég bemutatkozás 

A jövő szakmáit tanítjuk, jövőálló szervezeteket építünk. Vállalati tanácsadásunkon és nyílt képzéseinken egyszerre adunk tárgyi tudást, és olyan szemléletet, aminek segítségével a folyamatosan változó piacon, váratlan helyzetekben is megőrizhető a versenyelőny. 

A legmodernebb egyéni és szervezeti elvárásokra szabott képzési portfóliót fejlesztünk kézműves igényességgel, tradíciók és újítások ötvözésével. Ezzel is kiterjesztjük a klasszikus oktatási és stratégiai tanácsadó, szervezetfejlesztő intézmények, valamint a vállalati képzési modellek határait. 

Képzéseink három fő területet fednek le: 

  1. Adat és technológia

Az adatalapúság nem csupán technológiai kérdés – a stratégiára, a működésre és a vállalati kultúrára is kihat, ha egy vállalat kihasználja az adatokban rejlő potenciált. 

  1. Agilis módszerek

Pár napos agilis képzéseinken egy-egy szerepkört vagy módszertant sajátíthatnak el a hozzánk érkező hallgatók. 

  1. Vezetés és stratégia

A többféle területet – többek között HR, marketing, e-kereskedelem vagy családi vállalkozás – lefedő képzéseink átfogó képet és szemléletmódot adnak gyakorlott szakembereknek és vezetőknek. 

Szolgáltatás bemutatása 

A Python napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő és legnépszerűbb programozási nyelve. Általános célú, többféle operációs rendszeren működő, magas szintű és könnyen tanulható programozási nyelv, amely által gyorsan és produktívan valósíthatunk meg számtalan feladatot. Népszerűsége abból is adódik, hogy a felhasználói felületek, a webes alkalmazások és az egyéb megszokott célok mellett különlegesen sok eszközt ad a kezünkbe: adatelemzés, adatbányászat, modellezés, matematikai számítások, gépi tanulás, mesterséges intelligencia. 

A KÜRT Akadémia 3 napos intenzív Python alapok képzésének célja, hogy a programozáshoz szükséges alapokat biztosítsa mindenki számára érthető és elsajátítható módon. Tehát, ha elég elszánt vagy, akkor a képzés végeztével képes leszel a gépi tanulás területeihez nélkülözhetetlen Python könyvtárak és eszközök elméleti és gyakorlati alapjait elsajátítani, függetlenül az eredeti szakmádtól. 

*A képzés többek között az AI Technológia képzésünkhöz szükséges Python alapokat is biztosítja. Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél tovább fejlődni, és komolyabban elmerülni a programozás nyújtotta lehetőségekben és amennyiben a két képzésre egyszerre jelentkezel be, úgy az AI Technológia árából a Python alapozó képzés díjának 80%-át elengedjük. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

Azoknak, akik korábbi Python tudásukat szeretnék felfrissíteni, vagy akik szívesen megtanulnának az alapoktól Pythonban programozni. 

Adatokkal foglalkozó szakembereknek, akik szeretnék megtanulni a gépi tanulás alapjait. 

Pályakezdőknek, pályaváltásban gondolkozóknak, akik szeretnének megtanulni programozni. 

Azoknak, akik szeretnének részt venni az AI technológia képzésen, de még nem rendelkeznek megfelelő programozási ismerettel. 

Mindazoknak, akik fontolgatják, hogy megtanulnak programozni azért, hogy a jövőben az adatelemzés, adatbányászat, modellezés, gépi tanulás, mesterséges intelligencia irányába tudjanak szakmailag fejlődni, de nem tudják, hogy induljanak el. 

Kedvezmény mértéke 

10%

Kedvezmény érvényessége 

2024.12.31.

Szolgáltatásról bővebben

Python alapok Képzés – KÜRT Akadémia (kurtakademia.hu)

Jelentkezés és kapcsolat

Siomos Angéla
angela.siomos [kukac] kurtakademia.hu
Python alapok Képzés – KÜRT Akadémia (kurtakademia.hu)