KPMG Tanácsadó Kft. – Komplex üzleti folyamatok technológiával támogatott automatizálása

Cég bemutatkozás 

A KPMG 1989 óta Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. 

A KPMG üzleti, informatikai és pénzügyi tanácsadási csoportjai az ügyfelekkel együttműködésben dolgoznak ki megoldásokat a növekedés, a vállalatirányítás és az üzleti hatékonyság kihívásaira. Szakértőink objektív tanácsokkal és a végrehajtás támogatásával segítenek a hosszú távú értékteremtésben. 

Szolgáltatás bemutatása 

  • Robotizált üzleti folyamat automatizálás: (Robotic Process Automation/ RPA és Robotic Desktop Automation/ RDA) 

Szakértőink több különböző technológiai szállító megoldásait képesek a legkülönbözőbb szektorokban is fenntartható, skálázható, biztonságos módon implementálni. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinkkel közösen kidolgozzuk a megfelelő működési modellt, működési folyamatokat, a technológiához kapcsolódó eszköztárat, illetve az irányítási és visszamérési módszereket. 

  • No-code/ low-code alkalmazás és munkafolyamat fejlesztés:

Ügyfeleinket segíteni tudjuk, hogy alkalmazás fejlesztési igényeiket gyorsan és költséghatékonyan olyan modern eszközökkel elégítsük ki, mint például a Microsoft Power Platform. Üzleti elmezőink, UI/UX szakértőink képesek a szerteágazó üzleti igényeket koordinálni, modellezni, megtervezni, hogy fejlesztőink akár klasszikus vízesés, akár agilis megközelítésben megvalósítsák a megálmodott alkalmazásokat. 

  • Beépülő Microsoft Office automatizálások:

Számos esetben kézenfekvő megoldás lehet a Microsoft Office-ban végzett munkafolyamatokat a Microsoft saját beépülő megoldásaival automatizálni. Ezen eszközök költséghatékonyságot és könnyű implementálhatóságot biztosíthatnak. Egyedi megoldásaink fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítunk a tartós, fenntartható és megfelelően dokumentált működtethetőségre. 

  • Automatizálhatósági potenciál felmérése/ digitális transzformációs tanácsadás:

Szakértőink képesek egy-egy probléma mentén vagy akár egy teljes funkcionális terület üzleti folyamatainak átvilágításával a megfelelő technológiákat kiválasztani és értékelni, ezzel elősegítve a megalapozott döntések meghozatalát. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

Szervezeti hatékonyság, eredményesség, agilitás, skálázhatóság: a KPMG szakértői azon dolgoznak, hogy ügyfeleink sikeresek legyenek ezen dimenziók mentén kitűzött céljaik elérésében, jelentse ez a költség vagy hiba arány csökkentését, standardizált és gyorsabb üzleti folyamat végrehajtást, hatékonyabb belső kontrollokat, csökkentett reakcióidőt, megnövelt terhelhetőséget. 

Kedvezmény mértéke 

10%

Kedvezmény érvényessége 

Visszavonásig 

Szolgáltatásról bővebben

Üzleti folyamat automatizálás – KPMG Magyarország

Jelentkezés és kapcsolat

Orbán Krisztián
krisztian.orban[kukac]kpmg.hu 
Üzleti folyamat automatizálás – KPMG Magyarország