KPMG Tanácsadó Kft. – Informatikai vezetők támogatása az IT terület menedzselésében, átalakításában

Cég bemutatkozás 

A KPMG 1989 óta Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. 

A KPMG üzleti, informatikai és pénzügyi tanácsadási csoportjai az ügyfelekkel együttműködésben dolgoznak ki megoldásokat a növekedés, a vállalatirányítás és az üzleti hatékonyság kihívásaira. Szakértőink objektív tanácsokkal és a végrehajtás támogatásával segítenek a hosszú távú értékteremtésben. 

Szolgáltatás bemutatása 

IT stratégia és tervezés: 

Az IT stratégiaalkotás során az informatikai beruházások, lehetőségek, kompetenciák felmérésére, és azok üzleti prioritásokkal és igényekkel való összehangolására törekszünk. 

Szolgáltatásaink keretében támogatást nyújtunk a vállalatok IT üzleti stratégiájának és architektúrájának tervezéséhez, összehangolásához, melynek során az érintett üzleti területeket, az informatikai alkalmazásokat és adatokat, valamint az IT technológiákat is vizsgáljuk, a TOGAF keretrendszer szerinti útmutatások alkalmazásával. 

IT működés felmérése, átvilágítása: 

Az IT átvilágítási szolgáltatásaink középpontjában az informatikai szolgáltatások nyújtásához szükséges technológiai környezetek tervezése, és azok rendelkezésre állásának vizsgálata áll. 

Átvizsgáljuk a vállalatok informatikai eszközeit, beleértve az alkalmazás portfóliót, az alkalmazott technológiákat, architektúrát, licenceket, szállítói szerződéseket, folyamatokat, szerepköröket és eljárásrendeket is. 

Az átvilágítás eredményeként ügyfeleink átfogó képet kaphatnak az IT aktuális állapotáról, mely alapján a fejlesztési irányok könnyebben kijelölhetők. 

IT szervezet fejlesztése és átalakítása: 

Szolgáltatásunk középpontjában az IT szolgáltatások tervezése, integrációja, és az üzleti oldal számára történő magas minőségű IT leszállítás áll. 

Szolgáltatásunk részeként vizsgáljuk többek között a vállalat IT folyamatait, eljárásrendjét és szervezetét, mely alapján javaslatot teszünk a lehetséges fejlesztésekre, az ITIL által definiált szolgáltatásmenedzsment irányelveket figyelembe véve. 

Szakértőink jártasak a vállalati összeolvadások és felvásárlások kapcsán végrehajtandó IT projektek támogatásában, menedzselésében is. 

Mérhető IT: 

Cél a technológia és a költségstruktúra optimalizálása az informatikai szolgáltatások, az architektúra és a teljes szervezet figyelembevételével. 

Az IT kiadások tervezését, kezelését, visszamérését elemezzük, valamint vizsgáljuk a vállalatok működtetéséhez és fejlesztéséhez szükséges erőforrásokat, az alkalmazott árazási modellt és a szolgáltatási díjakat, valamint javaslatot teszünk azok módosítására. 

Szolgáltatásainknak része az IT érettségi vizsgálat is, mely alapján meghatározható, hogy ügyfeleinknek milyen lépéseket javasolt végrehajtaniuk egy hatékonyabb, fejlettebb IT működés megvalósításához. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

CIO tanácsadáshoz kötődő szolgáltatásaink célja, hogy az informatikai vezetőket támogassák az IT terület menedzselésében, átalakításában. Ezek során ismertetjük a jövőbeli cél eléréséhez szükséges lépéseket, valamint olyan javaslatokat, koncepciót dolgozunk ki, mely megvalósítása az üzleti területekkel összehangolt stratégiához, valamint költséghatékonyan és alacsony kockázattal üzemeltethető alkalmazásokhoz, infrastruktúrához és folyamatokhoz vezet. 

Kedvezmény mértéke 

10%

Kedvezmény érvényessége 

Visszavonásig 

Szolgáltatásról bővebben

Kezdőlap – KPMG Magyarország

Jelentkezés és kapcsolat

Kulcsár Huba
huba.kulcsar[kukac]kpmg.hu 
Kezdőlap – KPMG Magyarország