KPMG Tanácsadó Kft. – ERP Advisory

Cég bemutatkozás 

A KPMG 1989 óta Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. 

A KPMG üzleti, informatikai és pénzügyi tanácsadási csoportjai az ügyfelekkel együttműködésben dolgoznak ki megoldásokat a növekedés, a vállalatirányítás és az üzleti hatékonyság kihívásaira. Szakértőink objektív tanácsokkal és a végrehajtás támogatásával segítenek a hosszú távú értékteremtésben. 

Szolgáltatás bemutatása 

  • Implementáció előkészítése: 

Részt veszünk a projekttervezésben meghatározva a teljes program/projekt terjedelmét, amely megalapozza az ERP-projekt megfelelő ütemben történő levezénylését és a költségvetésen belül maradását.  

  • Rendszer- és szállítókiválasztás, minőségbiztosítás:

A KPMG egyesíti az IT-projekt tanácsadási módszertanokat kiterjedt ERP-tapasztalatával, melynek köszönhetően képes támogatni ügyfelei ERP-rendszer-kiválasztási lépéseit.   

  • SAP, Microsoft, Oracle megoldások rendszerbevezetése:

Segítünk ügyfeleinknek eligazodni az ERP-rendszerbevezetés szakaszaiban, a konfigurálástól kezdve a tesztelésen át a betanításig.  

  • ERP-rendszertámogatás (SAP, Microsoft, Oracle):

ERP-támogatás keretében a KPMG rendszeres technikai, jogszabály követési feladatokat lát el az ügyfél SAP, Microsoft, Oracle rendszerében. 

  • BPR az implementáció előtt vagy után:

A KPMG BPR-szolgáltatást nyújt az implementáció előtt és után, ami lényegesen megnöveli ügyfeleink versenyképességét, működési hatékonyságát.  

  • IFRS-áttérés rendszerszintű támogatása:

A KPMG szolgáltatásai lehetővé teszik a szükséges változási pontok azonosítását az új könyvelési sztenderdek, szabályok alapján és erre építve segítenek felkészülni a vállalatoknak azokra a szükséges beavatkozásokra, melyek az IT-rendszereiket érintik. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

Szakembereink globálisan kifejlesztett eszközöket és módszereket alkalmaznak, párosítva a piacvezető rendszerek implementációs tapasztalatával – ide értve az SAP, Microsoft és Oracle ERP-termékeit. Ennek eredményeképpen mind üzlet-folyamati, mind informatikai szempontból nézve képesek megoldani bármely ERP-rendszer kapcsán felmerülő feladatot. 

Kedvezmény mértéke 

10%

Kedvezmény érvényessége 

Visszavonásig 

Szolgáltatásról bővebben

ERP – Vállalatirányítási rendszerek – KPMG Magyarország

Jelentkezés és kapcsolat

Végh Balázs
balazs.vegh[kukac]kpmg.hu 
ERP – Vállalatirányítási rendszerek – KPMG Magyarország