HeroBot Kft. – Folyamatrobotizációs technológiai próba

Cég bemutatkozás 

A HeroBot Kft. a folyamatrobotizáció („RPA”) szakértője, a működésfejlesztési projektek teljes ciklusában, az üzleti igény felmérésétől egészen az implementáció utókövetéséig támogatja üzleti partnereit. Az elmúlt években számos iparág és szervezet működését megismertük, a folyamatrobotizációban jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk. Büszkék vagyunk rá, hogy az egyik vezető hazai bankcsoport RPA programját a kezdetektől sikerrel támogatjuk.

Szolgáltatás bemutatása 

A folyamatrobotizációs (RPA) technológiai próba projektet („Próba”) olyan Partner szervezeteknek ajánljuk, melyek a gyakorlatban még nem alkalmazzák a z RPA technológiát működési folyamataik támogatására és a technológia bevezetésére vonatkozó döntésüket szeretnék gyakorlati tapasztalatokra alapozni. 

A Próba részeként a HeroBot az alábbiakat vállalja: 

  • Támogatja a Próba végrehajtásához szükséges számítógépes infrastruktúra kialakítását és a licenszek beállítását. 
  • Elkészíti és átadja a célfolyamati- és igénydokumentációt a Partner részére. 
  • Elkészíti és üzembe helyezi a Próba célfolyamatát végrehajtani képes Robotot és a vonatkozó szellemi tulajdonjogot átadja a jelentkező részére. 
  • A Robot üzembe helyezésétől számított megegyezés szerinti ideig, de maximum 45 napig (Próba vége) támogatja a Robot üzemszerű használatát. 
  • Konzultál a Partner kijelölt munkatársaival az RPA-nak a Partner szervezetben történő lehetséges felhasználásáról. 
  • Szakértői munkáját a vonatkozó jogszabályokkal, általánosan elfogadott szakmai, munkavédelmi előírásokkal és gyakorlattal, valamint a Partner belső szabályozásaival összhangban végzi. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

A szolgáltatást olyan Partner szervezeteknek ajánljuk, akik szeretnék elindítani, vagy felgyorsítani automatizációs programjukat és ehhez a legjobb elérhető technológiákat kívánják igénybe venni. 

Kedvezmény mértéke 

100% 

Kedvezmény érvényessége 

2023.12.31.

Szolgáltatásról bővebben

HeroBot – Időt szabadítunk fel

Megjegyzés

A HeroBot a Próba biztosításával kapcsolatosan fenntartja az alábbiakat: 

  • A HeroBot kérheti a Partnertől a Próba tárgyát képező tevékenységek körének módosítását, vagy csökkentését, a célfolyamat cseréjét, vagy az előzőekre vonatkozó megegyezés hiányában következmények nélkül végleg elállhat a Próba végrehajtásától. 
  • A HeroBot a Próba végrehajtásába bevont szakértői körét önállóan határozza meg. 
  • A Próbát a UiPath RPA platform Enterprise Trial licenszkészlettel hajtjuk végre, vagy a Partner döntése alapján az általa megvásárolt UiPath Enterprise licensztípusokkal. A HeroBot nem vállal / térít meg a Próba végrehajtásához szükséges semmilyen licensz-, eszköz- vagy infrastruktúra költséget. 
  • Amennyiben a Próba végét követően a Partner az elkészült Robotot üzemben tartja és/vagy kéri annak kiegészítését, módosítását, vagy bármilyen átalakítását, úgy a Próba végrehajtására adott előzetes ajánlat szerinti szakértői díj 100%-át megtéríti a HeroBot részére. 

Jelentkezés és kapcsolat

Krizsán Olivér
oliver.krizsan [kukac] herobot.eu
HeroBot – Időt szabadítunk fel