HeroBot Kft. – Folyamatrobotizációs audit

Cég bemutatkozás 

A HeroBot Kft. a folyamatrobotizáció („RPA”) szakértője, a működésfejlesztési projektek teljes ciklusában, az üzleti igény felmérésétől egészen az implementáció utókövetéséig támogatja üzleti partnereit. Az elmúlt években számos iparág és szervezet működését megismertük, a folyamatrobotizációban jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk. Büszkék vagyunk rá, hogy az egyik vezető hazai bankcsoport RPA programját a kezdetektől sikerrel támogatjuk.

Szolgáltatás bemutatása 

A folyamatrobotizációs audit során interjút készítünk a Partner szervezet egyes szakterületi képviselőivel és áttekintjük a működést jellemző főbb adatokat. A kapott információk alapján értékeljük a Partner működésének automatizációs potenciálját, javaslatot teszünk a robotizációs program főbb irányaira és számba vesszük az első célfolyamatok lehetséges automatizációs hasznait. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

A szolgáltatást olyan Partner szervezeteknek ajánljuk, akik szeretnék elindítani, vagy felgyorsítani automatizációs programjukat és ehhez a legjobb elérhető technológiákat kívánják igénybe venni. 

Kedvezmény mértéke 

100% 

Kedvezmény érvényessége 

2023.12.31.

Szolgáltatásról bővebben

HeroBot – Időt szabadítunk fel

Megjegyzés

A folyamatrobotizációs auditot díjmentesen biztosítjuk maximum 3 szakértői nap erejéig. A szolgáltatás nyújtása módszertanának, tartalmának, ráfordított időbeli korlátozásának jogát fenntartjuk.

Jelentkezés és kapcsolat

Krizsán Olivér
oliver.krizsan [kukac] herobot.eu
HeroBot – Időt szabadítunk fel