Goodroid Kft. – RPA szoftverek

Cég bemutatkozás 

A Goodroid Kft. a Goodwill Cégcsoport részét képezi. A Goodroid Kft. célja, hogy bemutassa és elérhetővé tegye a magyarországi kkv szektor számára azt, hogy milyen is, amikor a vállalkozásukban folyamatautomatizált robotok segítenek a mindennapokban, különböző feladatokban – legyen szó akár számlázásról, akár adatrögzítésről vagy raktározási információk frissítéséről. A robotok értünk vannak, nem helyettünk! 

Szolgáltatás bemutatása 

Az RPA (Robotic Process Automation) szoftverek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy automatizálják az ismétlődő és időigényes üzleti folyamatokat, például adatrögzítést, adatfeldolgozást, adatbevitelt és egyéb rutinfeladatokat.  

Az RPA szoftverek segítségével ezeket a folyamatokat lehet automatizálni, az alkalmazott szoftver robotok automatikusan hajtják végre őket, így csökkentik a humán erőforrásra fordítandó költségeket, és növelik a munkakedvet, a hatékonyságot. 

Ezek a szoftverek különböző interfészeket és platformokat támogathatnak, és már meglévő rendszereket használva hidat képezhetnek különböző programok adatai között. Könnyen használhatóak és konfigurálhatóak, így a vállalatok könnyen és gyorsan bevezethetik őket a munkafolyamataikba. 

1) Kielemezzük cége üzleti folyamatait és meghatározzuk, melyeket tudjuk a legnagyobb hatékonysággal RPA robotok segítségével automatizálni.  

2) Tervezési fázisban a folyamatelemzés eredményére alapozva elkészítjük az Ön folyamatának automatizálási ábráját, képernyőfelvételekkel, döntésekkel, melyek alapján működne robotjuk. 

3) Megvalósítási szakaszban az elkészült robotot teszteljük, majd élesben is elindítjuk, folyamatos monitorozás mellett segítjük az optimális működés elérését. 

+ Amennyiben csak egyes kiemelt időszakokban lenne szüksége a robot segítségére, robotbérlési lehetőséggel is tud élni, Pay As You Go licenszek formájában, így csak annyit fizet, amennyit használ! 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

Ágazatfüggetlen szolgáltatás, ezért bármely vállalkozás számára alkalmazható. Legyen szó szállítmányozásról, gyártásról, könyvelésről, vagy HR területről. 

Hiszen például a robotok árut vesznek át, számláznak, szállítási vagy más szükséges dokumentumokat hoznak létre, összekötik és szinkronizálják informatikai rendszereit, elvégzik cége legszükségesebb folyamatait. 

Kedvezmény mértéke 

Ingyenes digitális folyamataudit egy kiválasztott folyamat tekintetében

Kedvezmény érvényessége 

2023.12.31.

Szolgáltatásról bővebben

RPA Szoftverrobotok | Goodroid

Jelentkezés és kapcsolat

Kardos Gábor
kardos.gabor [kukac] goodroid.hu
RPA Szoftverrobotok | Goodroid