FORTIX Consulting Kft. – Információbiztonsági és adatvédelmi tanácsadás/oktatás

Cég bemutatkozás 

A FORTIX Consulting Kft. jogelődje, a Secure-IT Hungary Kft. 2011-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel és 2015 tavaszán döntöttünk a FORTIX Consulting név használata mellett. Elsődleges célunk az volt, hogy az információbiztonság, adatvédelem és üzletmenet-folytonosság területén szerzett megrendelői és szolgáltatói tapasztalatokra támaszkodva minőségi és magas szakmai tanácsadást és oktatási szolgáltatásokat nyújtsunk az ügyfeleink számára. 

Munkánk során az ügyfelek komplex biztonságát helyezzük előtérbe, mivel hisszük, hogy a vállalatok sikerének egyik kulcseleme az információbiztonság, az adatvédelem és az üzletmenet-folytonossági rendszer megfelelő stratégiai szintű kezelése. 

Idén lesz 10 éve, hogy az IVSZ tagjai vagyunk. 

Szolgáltatás bemutatása 

Minden vállalat kulcsfontosságú adatok, információk birtokosa, melyek lehetnek akár az ügyfelek, partnerek bizalmas adatai, vagy a termékekkel, szolgáltatásokkal, megrendelésekkel, belső folyamatokkal kapcsolatos információk. A cégek, vállalatok fennmaradása, megélhetése múlhat ezen adatok megfelelő kezelésén, tárolásán, ellenőrzésén. 

A széles szolgáltatási körünkből elsősorban az alábbiakat ajánljuk: 

  • Adathalászat szimuláció
  • Penteszt
  • Információbizotnsági és adatvédelmi tanácsadás
  • E-learning képzések

Kinek ajánlja a szolgáltatás? 

Minden olyan vállalat számára ajánljuk szolgáltatásainkat, ahol üzleti információkkal, illetve személyes adatokkal dolgoznak és fontos számukra, hogy ezeken a területeken megfelelő védelmi és tudatossági szinttel rendelkezzenek. 

Kedvezmény mértéke 

15%

Kedvezmény érvényessége 

2023.06.30-ig 

Szolgáltatásról bővebben

TANÁCSADÁS – FORTIX

Jelentkezés és kapcsolat

Simon Norbert
norbert.simon [kukac] fortix.hu
www.fortix.hu