DokiLab Kft. – DokiApp

Cég bemutatkozás 

A DokiApp egy telemedicina vállalkozás, azon belül is lakossági és főleg vállalati digitális egészségügyi megoldásokat kínál. Legfőbb funkciója az azonnali orvosi videóhívás, de az online rendelőnkben számos más funkció is elérhető egészségügy, pszichológia, dietetika és gyógytorna területén. Folyamatosan bővülő egészségplatformunkkal egyedi digitális juttatási csomagot biztosítunk a vállalatok számára, a lakosság pedig modern módon kezdheti meg egyénileg a gyógyulási folyamatikat. A platform jelen pillanatban magyar, angol és ukrán nyelven érhető el. 

Szolgáltatás bemutatása 

Nagyvállalatoknak és kkv-knak szolgáltatunk munkavállalói digitális egészségprogramot, a telemedicina hatékonyságával, amely az azonnali orvosi videóhívásokon túl lehetőséget nyújt konzultálni pszichológusokkal vagy dietetikusokkal, továbbá preventív jelleggel találhatóak olyan funkciók, mint a rizikófelmérés vagy egészségügyi tudástár.Az otthoni és remote ellátást szélesítjük egyre növekvő kihasználtsággal, elősegítve a prevenciót, egészségesebb és kevesebbet hiányzó munkavállalókat eredményezve. 

Egy költséghatékony megoldás, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet bevezetni egy wellbeing szolgáltatást vagy kiegészíteni, komplexebbé tenni a meglévőt. Kézzelfogható megtérülés, növekvő teljesítmény, szerethető Employer Branding. Ezt nyújta a DokiApp Employee Care programja. 

Kinek ajánlja a szolgáltatás? 

Programunkat jelen pillanatban széles körben használják KKV-k és Nagyvállalatok egyaránt (CIB Bank, EPAM, Henkel, stb), de partnereink között találhatóak 40-50 fős cégek is. Olyan cégeknek ajánljuk a DokiApp Employee Care Program-ját, akik nyitottak az újdonságok hordozta hatékonyságnövelésre, tartani akarják a legújabb digitális trendeket és a hagyományos, gyakran túl magas költségekkel és alacsony kihasználtsággal futó egészség biztosításokat akarják felfrissíteni, kiegészíteni egy magas hatékonyságú telemedicina programmal, aminek a költsége is töredéke. 

Kedvezmény mértéke 

IVSZ tagvállalat 1 hónapig ingyenesen kipróbálhatja a DokiApp szolgáltatásait az összes munkavállalóra. 

Kedvezmény érvényessége 

2023.12.31 

Szolgáltatásról bővebben

https://employeecare.hu/

Jelentkezés és kapcsolat

Somogyi Tibor
stibor@dokiapp.hu
https://dokiapp.hu