CardDeal Kft. -Bercode platform

Cég bemutatkozás 

Cégünk 20 éve piacvezető többletfunkciós ügyfél-, tagkártyarendszerek működtetésében. Unikális szolgáltatása az, hogy a kártyákon elhelyezett speciális vonalkódok (benefit barcode-ok, röviden bercode-ok) előnyöket biztosítanak a cégek ügyfeleinek, valamint a közösségek, szervezetek tagjainak. 

Az első időkben kötelezően plasztikkártyás rendszer az elmúlt években kiegészült teljesen virtuális kibocsátási funkcióval, amely esetben a kártyák egy olyan ingyenes applikációban is bemutathatóak, ahol megtekinthetőek az elfogadóhelyek listája is. 

A közelmúltban jött ki a cég az első két – szintén egyedi grafikákkal is ellátható – virtuális termékével a bögrével és a pólóval. Azok az applikációban 3D-ben is körbeforgathatóak, valamint AR-ben (kiterjesztett valóságban) is megtekinthetőek, fotózhatóak. 

A kártyákhoz hasonlóan a 3D-s termékek is kérhetőek plasztik, kerámia a plasztika alapon. Azok – a rajtuk elhelyezett bercode-ok segítségével – akár virtuálisan, akár materiálisan is olcsóbb vásárlási lehetősége biztosítanak tulajdonosaiknak. 

Szolgáltatás bemutatása 

A Bercode Platform használatával bármelyik cég pár kattintással megtervezheti a saját ügyfélkártyáját, de akár bögréjét vagy pólóját is. 

Amennyiben azokat e-mailben eljuttatja az ügyfeleihez, amely segítségével nőni fog partnerei lojalitása, mivel ők az – adott cég arculatát tükröző – kártyával stb. a mindennapi vásárlásaik alkalmával jelentős előnyre tehetnek szerint. 

Ezen túl a cégnem folyamatosa bevételei is lehet, mivel a jogosult a vásárlások után kapott forgalom jutalékok 2×1/3-a. 

A lehetőség – természetesen – nem csak az ügyfelek esetén okhoz hűségnövekedést, a munkatársak is nagyon örülnének egy olyan, a cég logójával (plusz akár a saját fotójukkal is ellátott), amely számukra előnyöket biztosítanának. 

A termékek ingyenesen kipróbálhatóak itt: www.bercode.com/tryfree 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

Azon cégeknek, akik szeretnének elégedettebb munkatársakat és/vagy ügyfeleket. 

Kedvezmény mértéke 

50%

Kedvezmény érvényessége 

2023.09.30.

Szolgáltatásról bővebben

A bercode-kibocsátók előnyei

Jelentkezés és kapcsolat

Jáger László
laszlo.jager [kukac] benefitbarcode.com
A bercode-kibocsátók előnyei