Blue Colibri International Kft. – Intranet, munkavállalói multi-platform

Cég bemutatkozás 

A 2019 februárjában alapult Blue Colibri ma már 10 országban tevékenykedik viszonteladók, szakmai partnerek és piacra dedikált helyismerettel rendelkező kollégák bevonásával. Az alapítók és a management nagy része HR tanácsadóként dolgozott korábban. Az így szerzett tapasztalatok és az ügyfelek igényei mentén fejlesztik a Blue Colibri munkavállalói platformot. 2023 januárjában 112, főként nagyvállalati ügyféllel dolgoznak és több mint 90 000 munkavállaló életére vannak hatással nap mint nap vállalati belső kommunikációs, edukációs, adminisztrációs és engagement ügyekben. 

Szolgáltatás bemutatása 

A Blue Colibri munkavállalói multi-platform megoldással könnyedén elérheted és képezheted a teljes munkavállalói állományt, akár irodai, akár non-desk (kékgalléros) területekről legyen szó. Számos lehetőséget nyújt továbbá az adminisztratív folyamatok digitalizálásra, az új belépők megfelelő betanítására (onboarding), valamint a rendszer könnyen érthető és azonnal hozzáférhető statisztikáinak segítségével átláthatóvá teszi a belső kommunikációs folyamatok hatékonyságát és a munkavállalói aktivitás mértékét. 

A platform mobilon és asztali számítógépen is könnyen használható kezdő felhasználók számára is! 

Minden vállalat részére egy vállalati arculattal, egyedi névvel és domain címmel, illetve iOS, Android és Huawei telefonokon használható applikációkkal rendelkező rendszert biztosítunk. 

Kinek ajánlja a szolgáltatás? 

A platformot minden olyan 40-50 fő feletti vállalatnak ajánljuk, melyeknél igény van az munkavállalókkal való kommunikációs, információs, adminisztrációs, onboarding, oktatási vagy egyéb közösségépítési folyamatok hatékonyabbá tételére, digitalizálására. A platform alkalmas intranetként vagy gyűjtőoldalként is működni és összefogni minden használt online folyamatot támogató oldal, űrlap, egyéb felület listázására, különböző formában lévő megjelenítésére. 

Kedvezmény mértéke 

Bevezetési díjból 30%, havi felhasználási díjból 20% 

Kedvezmény érvényessége 

2023. február 1-től visszavonásig 

Szolgáltatásról bővebben

https://hu.bluecolibriapp.com/

Jelentkezés és kapcsolat

Barathi Tamás
tamas.barathi [kukac] bluecolibriapp.com
www.bluecolibriapp.com