Appsters Kft. – szoftverfejlesztés, webfejlesztés, mobiltartalom-fejlesztés

Cég bemutatkozás 

Az Appsters Mobiltartalom-fejlesztő Kft. jelenlegi formájában 2010-ben kezdte meg tevékenységét. Tagjai vagyunk az IVSZ-szövetségnek, illetve a BKIK Kutatás – Fejlesztés és Találmányok Szakmai Osztályának. Csapatunk több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a grafikai tervezés, az informatika, az infokommunikáció és az újmédia technológiai innovációk és alkalmazások területén. Egyre intenzívebb jelenlétünk a piacon a nagy szakmai múltra visszatekintő, sokoldalú, kreatív csapat hatékony és kiemelkedő színvonalú munkájának eredménye. 

Szolgáltatás bemutatása 

Tevékenységeink között kiemelt szerepet kap mobil alkalmazások fejlesztése, webes és/vagy mobil tartalomszolgáltatói rendszerek kialakítása, fenntartása, működtetése, karbantartása, továbbá a fentiekhez kapcsolódó oktatási és tanácsadói szolgáltatások nyújtása. Emellett korszerű megoldásokat, naprakész szolgáltatásokat kínálunk a webfejlesztéstől kezdve a mobil- és Facebook alkalmazásokon át, egészen a komplex vállalatirányítási-, adatbázis rendszerek, térinformatikai, múzeumtechnológiai és oktatási rendszerek tervezéséig, telepítéséig és üzemeltetéséig. A grafikai megoldásokra pedig a lehető legszélesebb spektrumot fedjük le, többek között egyedi arculat készítésével, UX/UI tervezéssel, animációk gyártásával. 

Kinek ajánlja a szolgáltatást? 

Szolgáltatásunkat ajánljuk mindenkinek, akik meglévő, vagy induló projektek, szoftverek, alkalmazások tervezéséhez, kivitelezéséhez keresnek informatikai és design szakembereket. 

Szolgáltatásaink kielégítőek azon felhasználók számára is, akiknek hosszútávú együttműködésre, informatikai támogatásra van szükségük. 

Kedvezmény mértéke 

12%

Kedvezmény érvényessége 

2023.12.31. 

Szolgáltatásról bővebben

Szolgáltatások – appsters

Megjegyzés 

Az első konzultáció minden esetben ingyenes. 

Jelentkezés és kapcsolat

Bubla Áron
info [kukac] appsters.me
Szolgáltatások – appsters