Az idei alkalommal több elnökségi pozícióra is várja a jelölőbizottság a pályázatokat, illetve jelöléseket.  

Az IVSZ 2022. évi Közgyűlését 2022. augusztus 30-án 13 órától tartja a HubHub-ban. Az idei közgyűlésen a szokásos teendőkön túl egyes elnökségi tisztségek megválasztására is sor kerül. A pályázási és jelölési szakasz elindult. 

Jelenleg pályázható pozíciók

Elnökség

  • 1 fő digitális transzformációért felelős alelnök (3 évre) – jelölési határidő: 2022. augusztus 15., pályázati határidő: 2022. augusztus 23.
  • 1 fő független elnökségi tag (3 évre) – jelölési határidő: 2022. augusztus 15. pályázati határidő: 2022. augusztus 23.

Pályázat beadásának, illetve a jelölés módja

Pályázni a pályázati lap kitöltésével lehetséges, illetve az érdemesnek tartott személyt jelölni is lehet a jelölőlap kitöltésével, melyet a jeloles@ivsz.hu e-mail címre kell elküldeni. 

A Jelölőbizottság (tagjai: Magyari Donát – SAP Hungary Kft. / Multi Tagozat, Varga Péter – Millefolium Stratégia Kft./ Mikro Tagozat) várja a jelöléseket a tagok által érdemesnek tartott személyekre. 

Jelölt lehet bármely nagykorú cselekvőképes magyar vagy külföldi állampolgár, aki valamely IVSZ tagvállalat képviselője vagy meghatalmazottja. 

A jelölést a jelölőbizottság megvizsgálja, és amennyiben az érvényes, a bizottság felkeresi a jelöltet, és megerősítést kér azzal kapcsolatban, hogy vállalja-e a jelölést. 

Amennyiben a jelölt vállalja, akkor a pályázati lap beadásával indulhat a választáson. 

(A jelölés nem feltétele a pályázásnak.) 

   

Ha kérdése adódna, keresse Lipták Zsófiát az alábbi elérhetőségek egyikén. (liptak.zsofia@ivsz.hu; +36 70 943 9825)