Új munkacsoport vezető és helyettes az Adatközpont és Felhő munkacsoport élén

2019.02.21

Az IVSZ Adatközpont munkacsoportja az év első ülésén Szekeres Istvánt választotta vezetőjének, helyettesének pedig Kollár Lászlót nevezte ki.

IVSZ Adatközpont munkacsoport új vezetői

Szekeres István, az IVSZ Adatközpont és Felhő munkacsoportjának vezetője, és Kollár László, a munkacsoport vezető helyettese

István jelenleg a Servergarden Kft. (korábban: DoclerNet Hosting) ügyvezetője. Szakmai tapasztalata multi és KKV környezetben telekommunikációs és adatközponti területekre terjed ki, tevékenysége jellemzően a menedzsmenti területekre fókuszálódott. László a Cloudera fejlesztési vezetőjeként, a cloud terület elismert és magas szintű nemzetközi szakembere. Mostani pozíciója előtt több évet dolgozott a Morgan Stanley-nél, a Microsoft-nál és az E&Y-nál.

Mind a munkacsoport vezetőnek, mind a helyettesének konkrét elgondolásai vannak arról, hogy a munkacsoport tevékenységét milyen irányba szeretnék vinni az elkövetkező időszakban. Az elképzeléseiket két nagy csoportba tudjuk sorolni. Az egyik a már megkezdett, vagy már befejezett munkák véglegesítésére és frissítésére koncentrálódik, a másik pedig az új irányvonalak bevezetésével foglalkozik. István és László a munkacsoport ülésen ismertette terveiket, melyek között mind a kettőjüknél szerepet kapott az előzetesen elért eredmények illetve a kialakuló célok szélesebb körben történő kommunikálása, valamint további IVSZ munkacsoportokkal történő szinergiák felderítése és lehetőség szerint közös munkává alakítása.

Az ismertetett tervek alapján előzetes körvonalazódik, hogy István menedzsmenti szemlélete és László nagyon komoly, nemzetközi IT tudása jó alapot teremthet a munkacsoport magas szintű továbbviteléhez az elkövetkező időszakban.

Amennyiben szeretnél csatlakozni az Adatközpont és Felső munkacsoporthoz, keresd Tátrai Zsófiát!