Új előadók és nagy bejelentés a 10. SMART konferencián

2019.03.14

Bő két hét múlva elrajtol a 10. SMART, ahol a több mint 100 előadó, illetve 1000 látogató ünnepli majd az innovációt. A konferencia programja új és izgalmas nevekkel, témákkal bővült, ezek közül emeljük ki most a legérdekesebbeket.

Új előadók és nagy bejelentés a 10. SMART konferencián

A SMART idén kiemelt figyelmet fordít a városi közlekedést érő változásokra, a navigációs platformok hatásaira, valamint arra, hogy miként éli meg Budapest a digitális transzformációt. A téma kibontásához és megértéséhez olyan szakértőket kértünk fel, akik nap mint nap foglalkoznak a háttérben ezekkel a kérdésekkel és számtalan olyan információval bírnak, amely segít a folyamatok megértésében.

 

Egy új szereplő bemutatkozik

A Waze hazai közösségének vezetője, a BKK, a Magyar Közút képviselői, a közösségi közlekedés legfontosabb szereplői (GreenGo, Mol Bubi, Blinkee City, stb.) egy külön blokkban adnak elő és hozzájuk csatlakozik Paloma Castro Martinez, a Lime nemzetközi terjeszkedéséért felelős kommunikációs vezetője.

A közösségi elektromos rollereket hadrendbe állító kaliforniai cég hazai aktivitása hónapok óta közismert és érzékelhető, hivatalos bejelentés azonban a szolgáltatás elindulásáról a mai napig nem történt. A Lime szakembere egy izgalmas, és jövőbe tekintő előadással gazdagítja a programot, amelyben várhatóan egy fontos bejelentésre is sor kerül majd.

 

Új arcok, vélemények, szempontok

A 10. SMART egyik fontos vállalása és célja, hogy az innovációt olyan szakemberek, szakmák szűrőjén keresztül mutassa be, amelyekkel még érthetőbbé és érezhetőbbé válnak a körülöttünk zajló változások. Büszkék vagyunk rá, hogy Dr. Hudák István nemzetközi hírű idegsebész elvállata meghívásunkat egy olyan előadás megtartására, amely betekintést nyújt egy sziámi ikerpár közös érrendszerének sikeres szétválasztásába.

Ahogy a professzor csapatának műtétjét is támogatták, sőt, lehetővé tették a digitális megoldások, úgy Dr. Csató Gábor, az OMSZ főigazgatójának munkája is nagyban támaszkodik a mesterséges intelligenciára, valamint az adatok elemzésére. A szervezet első digitális bennszülött vezetője arról beszél majd előadásában, hogy mennyire szükségesek és fontosak a munka szervezéséhez a digitális eszközök, szolgáltatások, illetve mindez hogyan képes javítani, gyorsítani az OMSZ működését.

 

F*ckup sztorik és SMART-UP Challenge

A budapesti Akvárium öt termében futó szekciók és blokkok közül a beszédes nevű F*ckup sztorik című ígérkezik a SMART legőszintébb sávjának. Az itt előadó szakembereket arra kértük, hogy leplezetlenül beszéljenek a cégük, szervezetük kudarcairól, az azt követő felismerésről, majd a megoldásról. Így fog tenni Kun Szabolcs, az Arenim alapítója, vagy Scheidler Balázs, aki a Balabit CTO-jaként a cég történelméből fog szemezgetni.

A Startup terem több külföldi előadóval (Amiram Porath – Izrael, Julia K Szopa – Lengyelország) is készül, akik segítenek megérteni és feltérképezni a startup világ összefüggéseit, folyamatait. A terem szervezői meghirdették a SMART idejére időzített SMART-UP Challenge versenyt is, ahova minden olyan startupot várnak, akik bemutatkoznának a hazai innovációs közönség, illetve egy tekintélyes befektetői panel előtt.

 

Ezekkel és még több izgalmas témával várunk mindenkit 10. SMART konferenciára április 2-án a budapesti Akváriumban. További részletek és információk, valamint a részletes program ide kattintva olvasható!