Tech cégeket vár a Design Terminal mentorprogramja

2015.10.28

Kibővült a Design Terminál féléves vállalkozásfejlesztő programja: 2015 őszétől ugyanis már nem csak designcégek számára nyitott, hanem a technológiával és városfejlesztéssel foglalkozó csapatok is jelentkezhetnek . Az IVSZ a DT szakmai partnereként üdvözli a kezdeményezést, és hogy a DT felismerte, hogy napjainkban e területek együttműködéséből születnek a legsikeresebb termékek.

A program nemzetközi összevetésben is különlegesnek számít, amiben a designcégek és a technológiai vállalkozások egymástól is tanulnak. A program másik erősségét a nemzetközi mentorhálózat jelenti. Százötven elismert mentor kapcsolódik be a vállalkozások fejlesztésébe a Szilícium-völgytől Berlinen át Budapestig.

A program célja a leginnovatívabb magyar vállalkozások nemzetközi piacra lépésének elősegítése, új magyar sikertörténetek születése. A féléves program során az üzleti modell, a szervezetfejlesztés, a jogi háttér és a marketing területén lépnek előre a cégek, és felkészülnek első befektetőjük fogadására. A Design Terminál – a Magyar Nemzeti Kereskedőház partnerségével – minden mentorált vállalkozását eljuttatja legalább egy jelentős nemzetközi szakkiállításra vagy vásárra is.

A program kiválasztáson alapul, de a bekerülő cégek számára teljes egészében ingyenes. Sőt, a résztvevők mentorálási díjban részesülnek, ami lehetővé teszi számukra, hogy a program során kizárólag induló vállalkozásukra fókuszálja

A jelentkezési határidő: november 11.

DT mentorprogram

dt_logo