Szabadfogású Számítógép Verseny fiatal tehetségeknek

2016.08.17

A C3 Alapítvány versenyt szervez a 19 évesnél fiatalabb tehetségeknek.

Szabadfogású Számítógép Verseny 19 év alatti fiataloknak

Azoknak ajánljuk figyelmébe a versenyt, akik szeretnek digitális eszközök segítségével valami egyedit alkotni: animációt, programot, weboldalt, mobil appot, videót, robotot építeni, vagy bármilyen informatikával kapcsolatos megoldást saját maguk elkészíteni.

A <19 Szabadfogású Számítógép versenyen ösztöndíjak és további értékes tárgynyeremények várják azokat, akik szívesen megmutatják másoknak is a tehetségüket. A résztvevők műveit kiállítják, a legtehetségesebbek pedig Ausztriába, Németországba és Svájcba is elutazhatnak. Veszteni valója senkinek sincs, hiszen a nevezés ingyenes, egyénileg és csapatban is lehet jelentkezni, sőt, akár egyszerre több pályaművet is be lehet nyújtani a zsűrinek.

A pályázatokat a verseny honlapján lehet feltölteni regisztrációt követően, a nevezési lapot pedig feltöltve vagy postai úton lehet eljuttatni egészen 2016. október 17-én éjfélig a szervezőknek. A pályamunkákat – ha mérete vagy jellege miatt – nem lehet feltölteni, postai úton is be lehet küldeni.

Ha szeretnéd megmérettetni magad, ne hagyd ki ezt a jó lehetőséget és szólj azoknak az ismerőseidnek is, akiknek a nevezők között a helyük!

Minden fiatal tehetségnek sok sikert kívánunk!

Hivatkozások: