Nemzetközi exportösztönző és piacfeltáró roadshow

2015.02.23

A roadshow célja, hogy 2015 folyamán 3-4 olyan helyszínen biztosítsa a bemutatkozást, ahová eddig a  vállalkozások képviselői egyenként nehezebben juthattak el, de jelentős exportlehetőséggel rendelkezhetnek a közeli jövőben.

Ezek a helyszínek előzetesen:

◦    Vietnam,

◦    Kína (Shanghai),

◦    USA/Kanada,

◦    Azerbajdzsán/Baku.

A roadshow egyes állomásainak szervezési költségeit (előkészítés, partnerszervezés, helységbérlet, vendéglátás)  a Szövetség és a Kereskedőház viseli. Ezen felül a program keretében lehetőség van a kapcsolódó  szállodaköltségek megtérítésére is (cégenként egy fő részére 2 éjszaka).  A részvételi lehetőségekről  előkészítő találkozót szervezünk, ahol  részletes tájékoztatást adunk a programok céljairól, a tervezett helyszínekről, a részvétel technikai és anyagi feltételeiről. 

A program keretében részleteiben kidolgozva,  a résztvevők EGYEDI  igényeinek megfelelő üzleti partnereket szervezünk, amelyek előtt a cégek prezentációt tarthatnak és ezt követően üzleti tárgyalásokat bonyolíthatnak le.

A tervezett kiutazásokat megelőzően koordinációs egyeztetésekre is sor kerül annak érdekében, hogy a cégek részvétele minél eredményesebb és üzletszerzés szempontjából hatékonyabb lehessen. Az első tervezett koordinációs megbeszélés ideje:   2015. február 27. (péntek) 11:00 

Helye: Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., Budapest IX. kerület, Ipar u. 5.

A részvételi szándékát kérjük, hogy válasz e-mailben jelezze a csimar.kinga@ivsz.hu e-mail címen február 25-ig