Programozd a jövőd! A Code Week 2019 keretében is!

2019.10.07

Csatlakozz a kampányhoz és tarts motivációs előadást egy rendhagyó iskolai óra keretében!

Code Week 2019

Az EU Code Week egy alulról szerveződő kezdeményezés, melynek célja, hogy a digitális jártasság fontosságára hívja fel a figyelmet és a programozást szórakoztató és könnyed formában hozza közelebb az emberekhez. A hazai kampány elsősorban diákokra fókuszáló rendezvényei keretében a tanulók megismerkedhetnek a kódolással és ennek eredményeként remélhetően minél többen választják a későbbiekben továbbtanulásuk során a természettudományi szakokat.

A magyarországi kampány koordinátori szerepét 2013 és 2017 között az IVSZ töltötte be, a tavalyi évtől pedig a Programozd a Jövőd! projekt révén kapcsolódik a kampányhoz, amelynek keretében motivációs előadásokat szervez diákok számára a 2019/20-as tanév első felében.

Tarts te is motivációs előadást!

Az informatikai cégek képviselői számos érdekes program, előadás révén tudják motiválni a diákokat a programozás tanulására, a digitális készségek fejlesztésére. Csatlakozz a kampányhoz és tarts motivációs előadás(oka)t egy rendhagyó iskolai óra keretében. Az IVSZ segít olyan iskolát találni, ahol érdeklődő diákok várják az előadást és ha szükséges, a tartalmat illetően is ad iránymutatást.

Amennyiben csatlakoznál, vagy bármilyen kérdésed lenne, keresd bizalommal Lipták Zsófiát a liptak.zsofia@ivsz.hu e-mail címen.