Csatlakozzon az idei MENTA konferencián is azokhoz, akik nem félnek változtatni, újítani, akik tudni szeretnék, mivel előzhetik be versenytársaikat. Az IVSZ MENTA konferencia iránytű a digitális gazdaságban, találkozási pont a magyarországi digitalizáció befolyásos személyeinek.

Az ipari forradalom következő korszakát éljük át éppen, ami nem egy választható opció és nem is egy elszigetelt jelenség. Az országok és a vállalatok csupán aközül választhatnak, hogy felvértezik magukat a digitális gazdaság eszközeivel és élre törnek, gyorsítanak, vagy kitartanak mostani módszereik mellett és lemaradnak. Az új tudás mindenképp létrejön, ha valamit mi találunk ki, exportálni fogunk és keresni rajta, ha nem, akkor importálni és fizetni érte.

A konferencián alapítók, vállalatvezetők, vízionáriusok mutatják be a piaci trendeket, a jövőre meghatározó technológiai újításokat, amit nem csak prezentációkban, de a konferencián belül szervezett kiállításon is megtapasztalhatnak a résztvevők. Az élménybemutatón saját kezükbe is foghatják a drónokat, programozható robotokat, szenzoros eszközöket is. Az előadások és a panelbeszélgetések nem vesznek el a technikai részletekben, a történetmesélés eszközével világítanak rá a legfontosabb üzleti tanulságokra.

További információ és jelentkezés