Megvannak az Év Gyára 2018 nyertesei!

2019.05.10

Igazán kitett magáért a Gyártástrend csapata, amikor is egy exkluzív gálavacsora keretében nyújtotta át az okleveleket az „Év gyára” választás résztvevőinek. Többekért is izgulhattunk, de akikért a leginkább, azok komoly eredményeket vihettek haza.

Év gyára 2019

A Mintagyári projektünk során megismert Simon család a „Beszállító kapcsolatok” kategóriában ért el első helyezést. Simon Pétertől megtudtuk, hogy a műanyag üzem gyártáskorszerűsítésére egy három fiatalból álló innovációs teamet hoztak létre. Ezen kívül gyakran kötetlen meetup-okra is összejönnek a környező cégek digitalizációs szakembereivel, még ha konkurens vállalkozásban dolgoznak is. Simonék az összesített versenyben az „Év Gyára 2018” címet is viselhetik a „3-10 milliárd forint közötti éves nettó árbevétel” kategóriában.

A díjazottak között üdvözölhettük az IVSZ tag IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft.-t is, aki a zsűri különdíját kapta, egyedülálló, iparágformáló tevékenységéért. Illyés Péter ügyvezető tulajdonos elmesélte, hogy a cég dolgozói számára már a megmérettetésre való felkészülés is egy tanulási folyamat volt, amit kifejezetten élveztek a benne résztvevők. Péter lelkes munkája egy működő ökoszisztémát hozott létre Kecskemét vonzáskörzetében az építőiparban.

Év gyára 2019

A Mintagyári Projektünk oszlopos tagja a Continental Automotive Hungary Kft., a „Legjobb termelő” és az „Ipar 4.0” kategóriákban is győztes lett, így elnyerte az „Év Gyára 2018” címet a „10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétel” kategóriában.

Ez úton is gratulálunk a nyerteseknek, és reméljük, hogy az informatikusok munkája révén egyre több KKV és nagyvállalat büszkélkedhet ilyen eredményekkel.

 

Ha szeretnél többet megtudni az IoT és Ipar 4.0 munkacsoport munkájáról, regisztrálj és vegyél részt a következő munkacsoport ülésen.

 

További információ és a képek forrása a GyártásTrend oldalán található.