Meetupokon koncentrálódik a Deep Learning szürkeállománya Budapesten

2018.05.31

Legyél Te is előadó vagy résztvevő a következő eseményen!

Meetupokon koncentrálódik a Deep Learning szürkeállománya Budapesten

A Budapest Deep Learning Reading Seminar Meetup csoportnak jelenleg 360 tagja van, ezek közül legtöbben mesterséges intelligenciával és azon belül is deep learninggel foglalkozó szakemberek. Az egyetemet éppen befejező érdeklődőtől, IKT cégeknél dolgozó szakértőn át a szenior matematikusig mindenféle ember megtalálható a csoportban. Az eseményeken általában olyanok adnak elő angolul akik egy white paperből/publikációból készülnek fel, vagy a terület valamely speciális részét mutatják be részleteiben. A prezentációknál jellemzően a technológián van a hangsúly.

A csoport a témával még most ismerkedő érdeklődőket is szívesen fogadja, bárki ingyenesen részt vehet a meetupokon, hiszen a csoport egyharmada még kezdőnek vallja magát. Figyelmedbe ajánljuk, hogy a júniusi és szeptemberi meetupra a csoport szervezője – Tóth Miklós előadókat keres. Az előadás kiváló lehetőség lehet számodra hiszen egyrészt ismertebbé válhatsz a szakmai közösségben, másrészt olyan „rejtőzködő” szakértőkkel ismerkedhetsz meg akiket a HR-esek/fejvadászok alig, vagy egyáltalán nem érnek el. Ezen felül sok segítséget kaphatsz a saját projektekben felbukkanó mesterséges intelligencia problémák megvitatására, illetve ötletek merítésére.

Előadók/cégek jelentkezését a szervező direktben a LinkedIn-en keresztül várja, illetve itt tekintheted éred el a csoportot és itt is tudsz csatlakozni hozzá.