Kiemelt magyar jelenlét a CeBIT-en

2017.02.10

Minden eddiginél nagyobb és látványosabb standon mutatkoznak be Németországban az exportképes magyar innovációk a Magyar Nemzeti Kereskedőház és az IVSZ szakmai együttműködésével. A Home for Innovation installáció a Design Terminál által tervezett bejárható lakás – unalmas standok és asztalok helyett egy élettel teli térben ismerhetők meg a technológiák és a mögöttük álló vállalatok.

A 2017-es CeBIT-en Magyarország széles körű állami és szakmai együttműködés eredményeként a második legnagyobb nemzeti standdal jelenik meg. Az eseményen számos miniszter, államtitkár, magas rangú állami vezető, valamint nemzetközi nagyvállalatok, szakmai szervezetek is képviseltetik magukat.

A magyar cégek részéről kiemelt érdeklődés övezte a részvételi lehetőséget, melynek keretében nem csupán a nemzetközi bemutatkozásra nyílik lehetősége a versenyképes infokommunikációs és digitális megoldásokkal rendelkező gazdasági szereplőknek, hanem a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) és az IVSZ szervezésében számos B2B tárgyalást is folytathatnak.

A jelentkező vállalkozások szigorú előzetes kiválasztásának eredményeként magas hozzáadott értékkel bíró, innovatív magyar termékek és szolgáltatások fogják képviselni hazánkat a rendezvényen kiállítóként és előadóként.

Ugyanis a részvételt nyert cégeken túl a CeBIT-en mintegy 10 magyar vállalkozás előadások keretében mutathatja be projektjét, továbbá az IVSZ rendelkezésre álló csatornáin minden, az eseményre jelentkezett vállalkozásnak lehetőséget teremt a részvételre és üzleti tárgyalások lebonyolítására.

Amennyiben ellátogatna a CeBIT-re, bővítené üzleti kapcsolatrendszerét vagy meglévő partnereivel tárgyalna, illetve részt venne B2B találkozókon, további belépőjegyeket tudunk biztosítani és a találkozók szervezésében is aktív szakmai segítséget nyújtunk.

A rendezvényhez kapcsolódó B2B tárgyalásokon való részvételi szándékát kérjük, jelezze a wenczel.richard@ivsz.hu címen.