Kerülj fel a hazai MI térképre! 

2019.08.27

Légy hiteles és validált szereplője a magyarországi mesterséges intelligencia ökoszisztémának!

Kerülj fel a hazai MI térképre! 

Az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért kutatást végez a Mesterséges Intelligencia Koalíció (MIK) számára annak érdekében, hogy kiértékelje a mesterséges intelligencia (MI) magyarországi állapotát és helyzetét. A kutatás részeként egy olyan kérdőív állt össze, aminek eredményei hasznos segítséget, illetve tájékozódást nyújthatnak minden, a területen dolgozó cég és szakember számára.  

A kérdéssort az összes, mesterséges intelligencia területén működő szervezetnek érdemes kitöltenie, hiszen ezzel felkerülhet Magyarország készülő MI térképére, amelyen azok a szervezetek szerepelnek, amelyek folyamatosan építik a hazai ökoszisztémát.

Miért érdemes kitölteni a kérdőívet?

A kérdőív kitöltői láthatóvá válnak az MI termékek és szolgáltatások egyre dinamikusabban fejlődő piacán:

  • a cég logója felkerül Magyarország MI térképére
  • a cég profilja megjelenik az miagyakorlatban.hu weboldalon (ezáltal kereshetővé és hiteles szereplővé válik)
  • másrészt a készülő AI Hungary weboldalon is az elsők között jelenhet meg. 

A MIK célja, hogy Magyarország a mesterséges intelligencia fejlesztések és alkalmazások terén az európai élvonalba kerüljön, és a nemzetközi MI közösség fontos tagjává váljon. Az MI Koalíció ezzel párhuzamosan részt vesz Magyarország mesterséges intelligencia stratégiájának formálásában, illetve az MI elterjedésével összefüggő társadalmi és gazdasági hatások elemzésében is.  

E törekvések egyik eszköze ez a szakmai kérdőív, aminek az eredményei várhatóan nagyban segíteni fogják az MIK munkáját, és pontos irányokat ad a kitöltő cégek számára is a piaccal kapcsolatban. A kitöltés megközelítőleg 10 percet vesz igénybe.

Töltsd ki Te is a kérdőívet szeptember 30-ig és válj a hazai MI élet hiteles közreműködőjévé, illetve szereplőjévé! 

KITÖLTÖM