Jeremie alapok véghajrában

2015.03.20

2015. december végén a Jeremie alapok forráskihelyezésére kiírt határidő lejár. Tekintve a tőkebevonási folyamat időigényét, várhatóan 2015. első félévében intenzív élénkülés várható a kockázati tőkebefektetések piacán annak érdekében, hogy az alapok a december végi határidőt tartani tudják, mely óriási lehetőséget jelent az innovatív, növekedést tervező, megfelelően felkészült vállalkozások részére!  

Milyen projekteket keresnek? Mire lehet számítani a befektetési stratégiájukat illetően? Lesznek-e változások a preferált iparágakban, a befektetési összegek nagyságában? Számíthatunk-e kedvezőbb feltételekre? Hogyan készüljünk fel a sikeres tőkebevonásra?

finance-arany

A konferencián többek között ezekre a kérdésekre keressük majd a választ!

Alapkezelő vendégeink személyesen osztják meg befektetési elképzeléseiket a résztvevőkkel, a vállalkozói oldal képviseletében pedig olyan cégek alapítói, vezetői mondják majd el tapasztalataikat, tanulságaikat, jó tanácsaikat, akik „túl vannak már” egy sikeres tőkebevonási tranzakción – azaz mi a titka a sikernek, hogyan érdemes erre felkészülni.

Az IVSZ tagjai kedvezményes áron vehetnek részt a rendezvényen!

Dátum: 2015. április 14. (kedd)

Időpont: 8.45 – 11.30 (utána kapcsolatépítési lehetőség és büfékóstoló)

Helyszín: Hotel President Budapest (1054 Budapest, Hold u. 3-5.)

Bővebb információ, részletes program és jelentkezés: