Európai startup verseny: idén is keressük a legjobb ötletet

2015.10.08

Sikeres digitális startup vagy? Úgy érzed, hogy egy nemzetközi versenyben is megállnád a helyed? Egy egyszerű kérőív kitöltésével, hosszas adminisztrációtól mentesen pályázhatsz most az OpenAxel nemzetközi Startup versenyen, amelynek fődíja egy kaliforniai utazás: tanulás, tapasztalat, kapcsolatépítés, kikapcsolódás!

Az OPENAXEL startup verseny a 30 legígéretesebb európai digitális startup-ot keresi, amelyet az IVSZ, és nemzetközi partnerei hirdettek meg. A verseny első 30 helyezettje equity-free támogatásban részesül, míg a kilenc legsikeresebb résztvevő további személyre szabott díjazást kap. A pályázatok beküldésére 2015. október 30-ig van lehetőség a www.openaxel.com oldalon keresztül.

A nyeremények közül kiemelendő az egyhetes üzleti boot camp Silicon Valley-ben, a világszínvonalú mentoring lehetőségek, top CEO-k coachingja, bemutatkozási lehetőség digitális fókuszú nagyvállalatok és befektetők előtt, és végül, de nem utolsó sorban kiemelt megjelenési lehetőség Európa legjelentősebb releváns rendezvényein.

Logo_Openaxel_Transp_HD

Az első OpenAxel startup versenyre több, mint 40 magyar startup pályázott és a nemzetközi megmérettetésben az elődöntő 12 startupja közé kettő, míg a végső nyertes kilenc startup közé végül egy magyar startup jutott be. Olvasd el az egyhetes Silicon Valley útról készült beszámolót és nyerj motivációt!

A jelentkezés egyszerűbb, mint valaha, ezzel is megkönnyítve és motiválva a magyar startupokat a jelentkezésre! A www.openaxel.com/contest oldalon pontos információ található a versenyről. A http://portal.openaxel.com/p/openaxel/ oldalon a regisztrációt követően mindössze néhány a team-re és a business-re vonatkozó kérdést kell megválaszolni a jelentkezéshez. A jelentkezés gyorsítása érdekében lehetőség van pl. a CrunchBase vagy egyéb hasonló adatbázisba már feltöltött profil linkjének megadására is.

A verseny az Európai Bizottság által támogatott OpenAxel projekt keretében kerül meghirdetésre.