Így látták a résztvevők a CeBIT 2017-et

2017.03.30

Büszkék vagyunk arra a 25 kiállító és 15 bemutatkozó magyar cégre, akik a mi segitségunkkel és mentorálásunkkal jutottak ki a CeBIT-re. A visszajelzések nagyon pozitívak, a résztvevők elégedettek voltak a megjelenési lehetőséggel és az üzleti találkozóik eredményességével. Olvasd el, hogy látták a CeBIT-et a kiutazó és ott bemutatkozó magyar cégek!

CeBIT 2017

Cardnet / Festipay:

Értékes, érdekes és reményeink szerint a jövőbeli üzleti együttműködéseink szempontjából hasznos találkozásokban, beszélgetésekben volt részünk. Nagyon igényes és jól átgondolt kiállítási koncepció részesei lehettünk. Köszönjük a lehetőséget, örömmel veszünk részt a jövőben is hasonló típusú, magas színvonalú szakmai fórumokon.  

Onlinet: 

Bár az ONLINET csak egy prezentáció erejéig utazott ki a CeBIT-re, abból a 15 percből a lehető legtöbbet hoztuk ki. Nem csak az ottlévőket vontuk be játékosan, de a Facebook Live közvetítés révén további közel 400 helyre juttattuk el az üzenetünk. Köszönjük a MNKH és az IVSZ fantasztikus szervezését.

Indivizo:

A magyar pavilon rengeteg látogatót vonzott be, így mi is sok mindenkinek be tudtuk mutatni az Indivizot. A visszajelzésekből egyértelművé vált, hogy a helyünk van a globális piacon és versenyre tudunk kelni a tengerentúli gigaszolgáltatókkal is.  (…) Azóta ki sem látszunk az ajánlatkérésekből és érdeklődőkből, ami a legjobb, ami történhet.

Autóipari Próbapálya Zala Kft.

Az autonóm járművek tesztelése céljából Zalaegerszegen épülő teszt-centrum első nemzetközi bemutatkozásának forumát adta a CeBIT, mely nagy látogatottságára tekintettel remélhetőleg segít felkelteni a szakmai közönség érdeklődését a beruházás és a régió iránt egyaránt.

 

Intermap:

Először is köszönünk minden segítséget. Úgy tűnik sikeres volt a kiállítás részünkről is. Az InterMap nagy sikerrel mutatta be GeoMeter termékét, amely egyedülálló magyar fejlesztés. Nagyságrendekkel felgyorsítja a térképezési, felmérési munkákat, mivel a körpanorámás eszköz 360 fokban örökíti meg maga körül a teret és az objektumokat, amelyek földrajzi koordinátája, kosszúság és felület adatai utólag az irodában lemérhetőek. A közel 300 érdeklődő nagyrész a Smart City, gáz, olaj és villamos közművek és turisztikai ügynökségek területéről kereste fel standunkat, de volt Dél Amerikai aranybánya tulajdonos és Japán önjáró gépkocsi fejlesztő cég is az ígéretes partnerek között.

Bancard: 

Nagyon komoly eredménynek tartjuk a magyar pavilon létrejöttét a 2017-es CeBIT-en. Az elkötelezett kiállás a magyar stratup és innovációs kultúra mellett egy üdvözlendő irányvonal. Azt, hogy Magyarország komolyan gondolja a kreatív tudásra épülő gazdaságfejlesztést, a kiállítás profi szakmai szervezése, és az egyedülálló dizájnú megjelenés bizonyítja. 

Webapix: 

Számunkra fantasztikus bemutatkozási lehetőség egy ilyen méretű szakmai vásáron való részvétel, melyet saját budget-ból még sokáig nem engedhettünk volna meg magunknak. Az IVSZ és társszervezetei által teremtett anyagi és szakmai támogatást, ezért igazán nagyra értekeltük. (…) A német ügyfelek bizalmi indexét remekül lehet, egy, az ő országukban megrendezett szakmai vásárral emelni, ezért rendkívüli presztízsértéke volt a szemükben annak, hogy a „saját standunkon” tárgyalhattunk velük.

Datcore: 

(…) beindult az élet és mi is ráéreztünk hogyan kell kommunikálnunk a beérkező látogatókkal (…) elég sok lehetőségünk lett a véletlenül belépő nézelődők közül. (…) egy-két ténylegesen megkötött üzlet feltétlenül sikeressé teszi a kiállítást illetve jelentős erősödés cégeink számára.

Mortoff: 

Szeretném megköszönni Péter és András nevében is a múlt heti munkátokat és segítségeteket. Nélkületek kevesebb látogató jutott volna el hozzánk.

Publishdrive: 

Nagyon izgalmas, rengeteg más cég is van kinn, akiktől lehet tanulni, illetve van volt több olyan cég is, akikkel majd potenciálisan együtt tudunk működni.

Bondweaver:

Kifejezetten van rá kereslet, rengeteg tárgyalást bonyolítottunk és nagyon nagy érdeklődést mutatnak eddig az ügyfelek.

AISS: 

Nagyon hasznosnak tartjuk, mert ehhez a közönséghez mi más úton nem jutottunk volna hozzá.

Mohanet:

Jönnek folyamtosan Ázsiától, Afrikáig, de akár a nyugat-európai országokból, Amerikából is volt egypár érdeklődő.

Scolvo: 

Ez a hatodik, vagy heteik CeBIT, amin itt vagyunk, a második alkalom, hogy kiállítunk. Ez eddig életünk legjobb CeBITje azt gondolom. Ez egy nagyon különleges stand.  

 

Ezúton is köszönjük a részvevők visszajelzéseit! Az idei eredményeken felbuzdúlva, mi már azon dolgozunk, hogy a jövő évi megjelenés még ereményesebb és nagyszerűbb legyen. 2018. júniusában, a következő CeBIT-en találkozunk!