Fejleszd velünk a digitális készségeidet!

2016.04.07

Szombaton, 2016. április 9-én 10 órától a Veletech kiállítás IVSZ standján várjuk azokat a kicsiket és nagyokat, akik érdeklődnek a programozás iránt vagy szívesen kipróbálnának néhány digitális készségfejlesztő játékot.

veletech-kiallitas

 

A játékos programok közt a legkisebbeket színezővel várjuk, amely a megfelelő app segítségével életre kel, míg a nagyobbakat Kodu és Scratch programozással, illetve LEGO robotokkal várjuk.

A Veletech a Mobilarena és a Prohardver által szervezett esemény, amelynek célja, hogy a látogatók személyesen is kipróbálhassák azokat a telekommunikációs, informatikai és szórakoztatóelektornikai újdonságokat, amelyeket a gyártók többek között a barcelonai Mobile World Congress kiállításon mutatnak be. A szervezők célja, hogy az újdonságok iránt fogékony látogatók közvetlenül a gyártóktól, szakértőktől tudjanak kérdezni, tudásukat pedig a szakmai előadásokon is bővíthessék.

A Veletech kiállítás a Millenáris B, C és D csarnokában kerül megrendezésre. Az IVSZ programjai a D csarnokban lesznek, míg Horváth Ádám és Tisza Géza Készen állsz a digitális korra vagy csak Facebookozol? című előadása az ASUS színpadon kezdődik 15.30-kor.

eskills 2016

Az IVSZ a Veletech kiállításon az eSkills for Jobs kampány keretében vesz részt.