Exportáltok és szeretnétek kijutni a CeBIT-re?

2017.01.12

A kormány felismerve az informatikai export jelentőségét, úgy döntött, hogy a hannoveri CeBIT 2017 vásáron és kiállításon kiemelt megjelenést biztosít az ágazat vállalatai számára.

Exportáltok? Segítünk kijutni a CeBIT-re!

A korábbi standoknál lényegesen nagyobb – 400 nm-es – kiállítótér és testre szabott B2B program várja a kiállítókat és egyéb érdeklődőket.

Az IVSZ minden rendelkezésére álló eszközzel segíti a kitűzött cél professzionális megvalósítását, a koncepció kialakításától, a vállalatok felkutatásán és megjelenésén át a kommunikációig. A szoftver és szolgáltatás export évek óta 30% körüli arányban emelkedik évente, a hazai IT vállalatok egyre komfortosabban lépnek ki nemzetközi piacra.

A német piac és a német gazdasággal való kapcsolat az informatikai ágazatban is kiemelten jelentős, a CeBIT pár évvel ezelőtti áthangolása B2B piactérré pedig kitűnő alkalom a kapcsolatépítésre és bemutatkozásra. Az iparág és a gazdaság diplomácia összefogása bíztató kezdet, reménykedhetünk abban, hogy komoly lökést ad a német-magyar iparági kapcsolatok fejlődésének, és az Ipar 4.0 kezdeményezésnek a magyar gazdaság is haszonélvezője lehet.

Amennyiben lemaradt a CeBIT-re való jelentkezésről, január 13-án 15 óráig megteheti wenczel.richard[@]ivsz.hu email címre írt angol nyelvű bemutatkozásával.

A jelentkezőket a szervezők szakmai és üzleti bemutatkozás, valamint a professzionális bemutatkozásra való képesség szűrésével választja ki.