Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017 Konferencia

2017.03.02

Az IVSZ idén is tartalmi partnere az április 5-én az Akvárium klubban rendezett SMART konferenciának, az IVSZ tagok ennek köszönhetően kedvezményesen regisztrálhatnak a rendezvényre.

SMART Conference 2017

Jelentkezz most a lenti űrlap kitöltésével!

A digitális átalakulás folyamatait követő SMART konferencián a fejlesztői és okos szenzoros témákon túl, idén kiemelt fókuszban az adatvezérelt szolgáltatások, a fintech, a mesterséges intelligencia, a virtuális valóság, de előkerülnek többek között az egészségügyet, a pénzügyi világot, a telekommunikációt és közlekedést alapvetően meghatározó hazai és nemzetközi technológiai megoldások is.

 Az idei tematikában kiemelt szerepet kap a digitális munkaerőhiány kérdése, soha nem látott részletességgel vitatják meg a hazai IT foglalkoztatók, szak- és felnőttképzésben, illetve felsőoktatásban érdekelt szakértők. Ha képbe szeretnél kerülni, ki hogyan próbál az informatikus hiány ellen küzdeni, milyen eredményei vannak a 4-18 hónapos programozói képzéseknek vagy éppen mit tud tenni az állam a közoktatás fejlesztéséért, akkor válaszd az IVSZ által szervezett blokkot a konferencián.

A rendezvényen a Digitális Munkaerő Program hátterét és jelentőségét Major Gábor, az IVSZ főtitkára mutatja be, de a résztvevők találkozhatnak még Claire Penny, a mesterséges intelligencia és gépi tanulás területén nemzetközileg vezető szerepet betöltő IBM Watson szakértőjébvel, Christopher Mattheisen a Magyar Telekom vezérigazgatójával, számos hazai és nemzetközi befektetővel, de részt vesznek az ipar 4.0 úttörőinek számító Audi, a Saab, valamint a fintech szektor nagyvállalati és induló képviselői is.

Részletes program és előadói lista a konferencia weboldalán érhető el.

Amennyiben a céged IVSZ tag, akkor jelentkezz március 15-ig az alábbi űrlap kitöltésével és az IVSZ tagoknak járó kedvezményes áron tudsz jelentkezni.

Az IVSZ kedvezményes jegy ára 25.900 Ft

(az űrlap kitöltését követően ellenőrizzük a tagi státuszt, de a megrendelés visszaigazolást és a számlát már a szervezőktől kapod)

  • A regisztrációt lezártuk.