„Fénylően tehetséges volt és lefegyverzően korrekt” Az IVSZ első 25 évét bemutató összeállításunkból származik ez az idézet, amely az 1993. és 2001. közötti IVSZ elnököt jellemezte. Szövetségünk addig külön elnevezés nélküli díjai 2001 után már Gyurós Tibor nevét viselték és viselik a mai napig, amelyekkel ebben az évben már 26. alkalommal ismerjük el a hazai digitális ökoszisztéma legnagyszerűbb teljesítményeit.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy („Az év menedzsere”) díjat ítél oda a zsűri, amit a MENTA konferencia ünnepélyes keretei között adunk át szeptember 19-én Balatonalmádiban, a Hunguest BÁL Resortban.

Találjuk meg közösen az elmúlt egy év legjobb vezetőjét, hogy az ő példájából, erejéből, a digitális megoldásokhoz fűződő viszonyából mindenki inspirálódhasson.

Ki jelölhet? Ki jelölhető? 

A díjakra bárki jelölhet, és jelölhető, önjelölésre is van lehetőség.
Olyan szakemberek jelölését várjuk, akik az elmúlt egy év során meghatározó munkát végeztek az iparágban, és a digitalizáció ügyéért. 

A jelölési és elbírálási folyamat főbb lépései

Jelölési időszak

  • 2024. június 26-tól július 21. 23:59-ig 

 A jelöltek pályázati anyagainak leadása 

  • 2024. július 22-től augusztus 4-ig 

 A szakmai zsűri értékelése  

  • 2024. augusztus végén  

Ünnepélyes díjátadó az IVSZ MENTA Konferenciáján (helyszín: Hunguest BÁL Resort)

  • 2024. szeptember 19.  

Az év menedzsere  

Az év menedzsere díjjal több mint 20 éve tüntetjük ki azokat az iparágon belül tevékenykedő, vezető beosztású menedzsereket, akik éves munkája a digitalizáció kibontakozását tette lehetővé. Az elmúlt években olyan emberek kezébe került a díj, mint Kádár Tamás, (Seon), Csorba Gyula (Dorsum Zrt.), Birmacher Barnabás (Bitrise), Csillag Péter (Starschema) vagy Patay Szabolcs (Commsignia).

 Az év menedzsere díjjal Gyurós Tibor egykori IVSZ elnök emlékének adózva fejezzük ki elismerésünket olyan, az iparágon belül tevékenykedő vezető beosztású menedzser számára, aki az éves munkája során kiemelten hozzájárult vállalata sikerességéhez, és tevékenységével elősegítette a hazai infokommunikációs iparág és a digitális gazdaság fejlődését.  

A korábbi évek díjazottjaival készült kisfilmek ide kattintvatekinthetőek meg.  

Tudsz valakit, aki menedzserként nagyot alkotott az elmúlt év során? Aki vezetőként hatással tudott lenni a hazai IKT iparágra és a digitális gazdaság fejlődésére? 

Jelöld a díjra azokat a szakembereket, akik szerinted a leginkább megérdemlik a Gyurós díjat! Jelölésre a jelölt szakember alapadatainak megadásával van lehetőség.   

Jelölési határidő: 2024. július 21. 23:59

Kapcsolat

Fülöp Evelin
fulop.evelin@ivsz.hu