Az IVSZ ismét a MENTA konferencián adja át a Gyurós Tibor-díjakat az iparág kiválóságainak. Az idei évben már 22. alkalommal fejezzük ki elismerésünket az egykori IVSZ elnökről elnevezett díjakkal.

Gyurós Tibor-díj

2020-ban is négy kategóriában várjuk a jelöléseket: A legkiválóbb egyéni vezetői teljesítményt honoráló „az év menedzsere” elismerés mellett három másik kategóriában is díjazzuk a legnagyszerűbb teljesítményeket: „az év innovációja”, „az év digitalizációs projektje”, és „a digitális oktatás nagykövete” díjak is a MENTÁN kerülnek átadásra.

Nézd meg videonkat, amelyben a tavalyi Gyurós-díjasokat, és a korábbi évek díjátadóinak pillanatait elevenítjük fel!

Gyurós Tibor-díj 2020

Ki jelölhet? Ki jelölhető?

A díjakra bárki jelölhet, és jelölhető.

Az év menedzsere, illetve a digitális oktatás nagykövete díjakra olyan szakemberek jelölését várjuk, akik az elmúlt egy év során meghatározó munkát végeztek az iparágban. A további két díjra az elmúlt év legnagyszerűbb, példaértékű innovációinak és projektjeinek megjelölésével várjuk a javaslatokat. Valamennyi kategóriában van lehetőség önjelölésre is.

A jelölési és elbírálási folyamat főbb lépései:

Jelölési határidő:

2020. augusztus 9. 23:59

A jelöltek pályázati anyagainak leadása:

2020. augusztus 10-től 23-ig

Közönségszavazás az IVSZ tagvállalatainak közreműködésével:

2020. augusztus 24-től szeptember 6-ig

A szakmai zsűri értékelése:

2020. szeptember elején

A Gyurós Tibor-díjak ünnepélyes átadása a 27. MENTA Konferencián, a siófoki Hotel Azúrban:

2020. szeptember 22.

Négy kategóriában díjazzuk a hazai digitalizációért elköteleződött pályázókat:

Gyurós Tibor-díj: Az év menedzsere

Az év menedzsere díjjal Gyurós Tibor egykori IVSZ elnök emlékének adózva már több mint 20 éve fejezzük ki elismerésünket olyan, az iparágon belül tevékenykedő vezető beosztású menedzser számára, aki az éves munkája során kiemelten hozzájárult vállalata sikerességéhez, és tevékenységével elősegítette a hazai infokommunikációs iparág és a digitális gazdaság fejlődését.

Az év digitalizációs projektje

Az év digitalizációs projektje díjjal az IVSZ azokat a már sikeresen lezajlott projekteket kívánja kitüntetni, amelyek megfelelnek a szakmaiság és a minőség követelményeinek, valamint megvalósításuk során valós értéket teremtenek az ügyfelek számára. Fontos szempontként kell figyelembe venni, hogy csak már sikeresen lezárult projekt részesülhet díjazásban. Évente több projekt is részesülhet elismerésben a zsűri döntésének megfelelően.

Az év innovációja

Az év innovációja díj elsősorban induló vállalkozások elismerésére szolgál, segítve ezzel a vállalatok piacra jutási esélyeit, lehetőséget teremtve ötleteik, innovációjuk bemutatására, egyben díjazására. A díjat az IVSZ olyan vállalatnak ítéli oda, aki a jövőben nagy eséllyel az iparág meghatározó piaci szereplője lesz.

A digitális oktatás nagykövete

A 2015 óta meghirdetett kategóriával az IVSZ olyan oktatási területen tevékenykedő szakemberek munkáját szeretné elismerni, akik felismerték és a lehetőségeikhez képest tanítják, vagy népszerűsítik a digitális oktatás ügyét, és elősegítik a digitálisan képzett munkaerő utánpótlását, hozzájárulva ezzel a hazai digitális gazdaság épüléséhez.

Gyurós Tibor-díjazottak 2019-ben

Az év menedzsere elismerést a tavalyi évben Birmacher Barnabás, a Bitrise alapítója, a digitális oktatás nagykövete díjat pedig Sisák Zoltán, a HTTP Alapítvány kuratóriumi elnöke kapta. A 2019-es év innovációjának a WIWE mobil EKG-t ítélte a zsűri, míg az év projektjének kategóriájában a Lidl Magyarország rövid lejáratú termékeket automatikusan diszponáló MI projektje nyert.

A korábbi évek díjazottjaival készült kisfilmek ide kattintva tekinthetőek meg.